Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή  σας μέρα.
- Τελικά είναι ο κύριος Παγώνης στα ορφανά του Καθαροσπόρη; Τι λέει τώρα ο δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Παγώνης; Να υποψιαστώ πως τώρα δεν θα τον ακούμε και πολύ τακτικά στα ερτζιανά;;;;;;; Δήμαρχε, δεν έπρεπε να είσαι περισσότερο υποψιασμένος; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Λένε πως ο Βασίλης θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου, αφού πρώτα κάνει μια ....
βόλτα μήπως και βρει αλλού στέγη;;;;
- Η κυρία Βάκα θα συναντηθεί λέει στην Βουλή με τον Κακλαμάνη, αλλά να ξέρετε πως η κυρία Βάκα θα δει και τον Κυριάκο κάποια στιγμή, γιατί θέλει να τον δεσμεύσει από τώρα για κάποια μεγάλα έργα, αφού θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Αυτό που μας ξεπερνάει πάντως είναι η προσπάθεια κάποιων βουλευτών και πολιτευτών να κρατήσουν αποστάσεις και να τα έχουν καλά με όλους. Κύριοι από την θέση που θα πάρει ο καθένας θα κριθεί όταν έρθει η ώρα. 
- Στις 15:00 συναντηθήκαμε τυχαία με τον πρόεδρο του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ κύριο Βούλγαρη Βασίλη και είπαμε κάποια πράγματα για την ομάδα και περίπου στις 21:00 ήρθε η είδηση της αλλαγής του προπονητή. Πρόεδρε καλή επιλογή και να ξέρεις πως μπορεί να μην μας συμπαθούν κάποιοι αλλά θα σταθούμε δίπλα στον Μιαούλη και τον κ. Μωϋσιάδη.
- Χαλκιδάρες υπάρχει αύριο για την ομάδα, αρκεί κάποιοι να σπάσουν αυγά. Δεν είναι κακό να καλείς σε βοήθεια. Κακό είναι να αφήνεις στην μιζέρια την ομάδα.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού χάσανε την μπάλα και είναι κρίμα για την ομάδα. Ας βρούνε την δύναμη κι ας τολμήσουν, πριν σκοτώσουν την ομάδα.
- Αλήθεια γιατί αυτοί που ήθελαν το καλό του ΛΗΛΑ πήραν τα παιδιά τους από την ομάδα; Μήπως "η συνταγή γιατρού τους χάλασε";