Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Περιοδεία κλιμακίου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. σε σχολικές μονάδες της Χαλκίδας και των Ψαχνών

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Εύβοιας 
Χαλκίδα, 22 Οκτωβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 κλιμάκιο της Δ.Α.Κ.Ε/Π.Ε. αποτελούμενο από τους υποψήφιους για το  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας Βασιλούδη Κωνσταντίνο, Ιωσήφ Στέλλα, Μπλέτσα Χρήστο και με  επικεφαλής τον αιρετό του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Παληγιάννη Βασίλη και   πραγματοποίησε περιοδεία σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Χαλκίδας και των Ψαχνών.
Το κλιμάκιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αρχικά επισκέφθηκε τα γραφεία της...
Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης και συζήτησε με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Ζημιανίτη Κωνσταντίνο για τις μεγάλες ελλείψεις της Εύβοιας σε εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών, καθώς και αρκετά Νηπιαγωγεία της Χαλκίδας και των Ψαχνών και συζήτησε με τους συνάδελφους για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό που αποδιοργανώνουν και υποβαθμίζουν το Δημόσιο σχολείο κ.α.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση – συζήτηση των στελεχών της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. που στόχο είχε την ενημέρωση των στελεχών της από τον αιρετό του Κ.Υ.Σ.Π.Ε.  για όλα τα τρέχοντα θέματα αλλά και για οργανωτικά ζητήματα με στόχο την επίτευξη των στόχων της παράταξης στις προσεχείς εκλογές που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη αιρετού εκπρόσωπου στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Εύβοιας, στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας και στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Εύβοιας