Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σχέδιο Παγώνη - Καθαροσπόρη

Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα κι εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση.
Είδαμε λοιπόν κι εμείς στον ύπνο μας πως, συναντήθηκαν Παγώνης & Καθαροσπόρης κάπου εκεί μεταξύ Λαμψάκου και Μπουρτζίου και συζήτησαν θέματα της παράταξης και ήθελαν να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις. Εκείνη την ώρα στην περιοχή έκανε περιοδεία ο Νεοδημοκράτης βουλευτής κύριος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος όπως είναι γνωστό σε όλους είναι φίλος των δύο κυρίων.
Κάθισε λοιπόν στην παρέα τους και θέλησε να τους βοηθήσει να σχεδιάσουν το μέλλον.
Σ΄ αυτό το σημείο κάποιος έκανε παρεμβολές στο όνειρο που βλέπαμε και δεν...
είχαμε καλή εικόνα και ήχο!!! Πολύ γρήγορα ο τεχνικός του εγκεφάλου μας καθάρισε τα πάντα και το όνειρο συνεχίστηκε. Επανήλθε στο σημείο που έμπαιναν οι υπογραφές.
Τι έλεγε το σχέδιο;
Ο κ. Καθαροσπόρης θα πάρει για τα μάτια του κόσμου διαζύγιο από τον κ. Παγώνη και θα δηλώσει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος.
Στόχος αυτής της κίνησης η διάλυση της δημοτικής παράταξης Ζεμπίλη η οποία την προηγούμενη μέρα είχε αποφασίσει ώστε επικεφαλής υποψήφια δήμαρχος να είναι η κυρία Έλενα Βάκα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς πιστεύουμε στα όνειρα, αλλά αυτό μάλλον θα καταλήξει να είναι εφιάλτης για κάποιους.
Ας αφήσουμε τώρα τα όνειρα κι ας γράψουμε την άποψή μας. Ας κάνει ότι θέλει ο κύριος Καθαροσπόρης. Δικαίωμά του είναι, όπως δικαίωμα και του κυρίου Παγώνη είναι να λέει ναι σε κάθε σχέδιο που θα έβαζε στην γωνιά την κυρία Βάκα.
Κανένα δικαίωμα όμως δεν έχει ο όποιος βουλευτής να πηγαίνει κόντρα στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και να κάνει του κεφαλιού του.
Αν το κάνει δεν πρέπει να του επιτρέψει το κόμμα να είναι στο ψηφοδέλτιό του. Ας πάει σε όποιο κόμμα θέλει. Το μοναστήρι να είναι καλά και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει αξιόλογα στελέχη για το ψηφοδέλτιό της.
Η απόφαση της παράταξης του κ. Ζεμπίλη είναι δεσμευτική για όλους. Η Έλενα Βάκα θα είναι υποψήφια δήμαρχος και θα έχει την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και φυσικά των βουλευτών, των πολιτευτών και των Τοπικών Κομματικών στελεχών.
Όποιος κάνει αντάρτικο δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει να έχει συμμετοχή στα όργανα και σε ψηφοδέλτια. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα δεχθεί απειλές και αντάρτικα, ιδιαίτερα τώρα που όλοι ξέρουμε πως θα είναι το κόμμα που θα κυβερνήσει την Ελλάδα.