Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ- ΑΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ 3-1

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ Κ14 ΤΟΝ ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  7-0

Δεύτερη νίκη για την ομάδα μας για το πρωτάθλημα της  Β΄κατηγορίας απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Παραλίας Αυλίδας.
Σε ένα αγώνα που και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, η ομάδα μας κατάφερε να βγει νικήτρια στο τέλος του αγώνα με 3-1 και να βελτιώσει έτσι την βαθμολογική της θέση.
Με καλό ρυθμό ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και  με την ομάδα της Παραλίας να αισθάνεται άτυχη όταν στο 15΄σουτ του Πατρινού βρήκε το δεξί  κάθετο δοκάρι της εστίας του ....
Λεοντή.
Στο 21΄ ο Κουλοχέρης ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας και στο 34΄με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης  κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου,  παρόλο που η ομάδα μας έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με Μικράκη και Κουλοχέρη για  να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο  η  ομάδα της Παραλίας  με τον Πατρινό στο 53΄ μείωσε  το σκορ  με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ.
Το γκολ αυτό έδωσε στην ομάδα του την ελπίδα για κάτι καλύτερο δημιουργώντας φάσεις για γκολ χωρίς να έρχεται, αντιθέτως στο 74΄ο Μαίσογλου με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ πλασέ έκανε το 3-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Το γκολ αυτό έδωσε την δυνατότητα στους αθλητές μας να διαχειριστούν καλύτερα τον αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πολύ καλού κ.Βρακά.

 Άριστη  η διαιτησία των κ.κ. Βρακά, Βελέντζα και Κοντογιαννίδη.
Α.Ε.Λ. 
Λεοντής Αθ., Χαλιώτης (89΄Μπασούκος), Τόγκος (55΄Μαίσογλου), Μακ Κόλλιας, Ζάνιος, Ρουμελιώτης Τζάνος, Μικράκης (87΄Λεοντής Γ.), Καρλατήρας, Ντόι,
Κουλοχέρης (Νάνος Σωτ.)

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Αθανασίου.

Με νίκη και καλή εμφάνιση ξεκίνησε η ομάδα Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Ευβοίας κερδίζοντας με 7-0 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μπεληγιάννης Αν. (4), Δειμέζης, Μαρτσούκος Σπ. και Σταγάκης.