Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να είσθε ψύχραιμοι. 
- Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τίποτα. όλα πάνε καλά όχι μόνο στην Ελλάδα των Τσιπροκαμένων, αλλά και στον Δήμο Χαλκιδέων του Παγώνη. Διάβασα μια ανάρτηση στο fb και ξεράθηκα στα γέλια.
Υπήρχε λέει μια στάση λεωφορείου στο Μπούρτζι η οποία είχε τα μαύρα της τα χάλια από το 2014!!!
Αυτές τις μέρες λοιπόν την ξεστράβωσε η δημοτική αρχή και την....
ανέβασαν (την στάση) στο fb για να δείξουν πως κακώς κάνουν παράπονα κάποιοι!!! Χάσαμε τελείως το μέτρο; Από το 2014 μέχρι σήμερα πέρασαν 4 γεμάτα χρονάκια. Αν για να κάνετε ένα ψευτομπάλωμα θέλετε 4 χρόνια, γιατί να μην θέλετε 10 χρόνια για τα υπόλοιπα έργα που δεν κάνατε;
- Παράπονα πάλι από τον φίλο μου, γι΄ αυτά που γράφουμε για τον ΛΗΛΑ, αλλά μας λέει πως έχουμε δίκιο. Τώρα λέει κατάλαβαν όλοι τι συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και όχι την ομάδα. Αγαπητέ φίλε, τώρα φάνηκε ποιοι και γιατί ήθελαν να απομακρύνουν τον Γκάβαλη, τον Πασσά και άλλους. Τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα στείλουν την ομάδα στην Β΄ κατηγορία, για λόγους που ξέρουν καλά οι ίδιοι. Θα γράψουμε σχετικά αργότερα.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν κοιτάει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά μόνο τα δικά του θέματα. Υπάρχει σεβασμός προς τους αντιπάλους και προσπάθεια ώστε η ομάδα στο σύνολό της να είναι μια γροθιά, να μην υπάρχει γκρίνια και φυσικά να μην είναι όλοι προπονητές, όλοι αρχηγοί και όλοι διοίκηση. Υπάρχουν κανόνες και γι΄ αυτό και οι αντίπαλοι μιλούν για ΟΜΑΔΑ.
- Στην Ερέτρια πανηγύρισαν την νίκη και έπιασαν πάλι δουλειά αφού ξέρουν πως με μία νίκη, ούτε αντίδωρο από το χέρι του παπά δεν παίρνεις. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και δουλειά, αν θέλουμε να έρθει η επόμενη νίκη, λέει ο προπονητής κύριος Βαλκάνος.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξέρουν πως έφτασαν τα προβλήματα στην πόρτα τους, αλλά πιστεύουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα ζήσουμε πάλι με ειδήσεις που θα μιλούν για αποχή, απεργίες, "τραυματισμούς" και προσωπικούς λόγους. Σεβασμός στην ομάδα από όλες τις πλευρές.
- Στον ΕΥΒΟΪΚΟ Αγίου Νικολάου, έβαλαν μπροστά τις μηχανές και πάνε στο φουλ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Ο προπονητής κ. Γρηγόρης Μάλιαρης έχοντας στο πλάι του μια διοίκηση με τον κύριο Ταρνανά να λύνει προβλήματα, δουλεύει την ομάδα και ξέρει πως αν οι ποδοσφαιριστές του δουλέψουν, τότε όλα θα πάνε καλά. 
- Στην ΑΕΚ Χαλκίδας έλυσαν όλα τα προβλήματα και το μόνο που απομένει είναι το να περάσουν προς τα έξω το ότι δεν πληρώνει κάποιους ποδοσφαιριστές ο ένας Γιάννης αλλά ο άλλος Γιάννης!!! Κύριοι η ουσία δεν αλλάζει. Τους ποδοσφαιριστές τους πληρώνει Γιάννης και όποιος κι αν είναι έλεγε πως αγαπούσε τον ΛΗΛΑ τόσο πολύ, που τώρα κοιτάει πως θα τον αποτελειώσει. Φιλάκια και να ξέρουν ΟΛΟΙ πως ΟΛΟ  το Βασιλικό θα μάθει ΟΛΗ την αλήθεια.
- Στην Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας πολύ καλά ξεκίνησαν  ο ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ και τα ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ στον 2ο όμιλο, ενώ το δύο στα δύο έκαναν στον 1ο όμιλο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ.
- Στην Β΄ Κατηγορία στον 1ο όμιλο σε 3 αγώνες ΠΡΟΚΟΠΙ και ΙΣΤΙΑΙΑ έχουν από 9 βαθμούς, ενώ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ και ΜΑΝΤΟΥΔΙ έχουν 6 αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.  Στον 2ο όμιλο ΕΥΒΟΪΚΟΣ και ΑΦΡΑΤΙ οδηγούν την κούρσα με 9 βαθμούς και η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τους ακολουθεί με 6, αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο. Στον 3ο όμιλο στην πρώτη θέση οι ΖΑΡΑΚΕΣ με 3 νίκες σε 3 αγώνες.