Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Απεγνωσμένες οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι τυχαίο πως αντί να φέρουν ποδοσφαιριστές, φεύγουν κι αυτοί που είναι στην ομάδα!!!
Τι δείχνει αυτό;
Απαξίωση της ομάδας του ΛΗΛΑ. 
Γιατί φτάσαμε σ΄ αυτό το σημείο;
Κατά την άποψη της διοίκησης και της παραδιοίκησης του ΛΗΛΑ φταίμε εμείς που γράφουμε τις αλήθειες και όχι αυτοί οι οποίοι είχαν ρόλο πρωταγωνιστή στις...
τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις και σήμερα σηκώνουν ψηλά τα χέρια ή το ενδιαφέρον τους για τον ΛΗΛΑ τελείωσε και βοηθούν άλλες ομάδες.
Η παρέα του κυρίου Ελευθεριάδη (Ελευθεριάδης, Σφύρλας, Βελή) κρατούν θέσεις στο ΔΣ αλλά οι δύο πρώτοι δεν υπάρχουν και δεν βοηθούν, ενώ η κυρία Βελή υπάρχει για να λειτουργεί το μαγαζί των ακαδημιών και να ανεβάζει τα έξοδα με προσλήψεις προπονητών και να εξακολουθεί να χρεώνει την ομάδα με το γήπεδο στο Μπούρτζι.
Τα 3 μέλη της τελευταίας εφορευτικής επιτροπής δεν υπάρχουν πλέον στην ομάδα, αφού ο κ. Ποδαράς το παιδί του το πήγε στην ΑΕΚ Χαλκίδας, ο κ. Κουτσαυλής στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και η κυρία που δεν θυμάμαι το όνομά της και προσέφερε τις υπηρεσίες ως νοσηλεύτρια απομακρύνθηκε από την κυρία Βελή!!!!
Πάμε τώρα παρακάτω. 
Ο γιατρός κύριος Κοκάλας προσφέρει κι αυτός τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ Χαλκίδας, όπως και ο κύριος Μπέτσας και μάλιστα πήγαν εκεί και κάποιους ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να τους είχαν πάε στον ΛΗΛΑ που αγαπούσαν!!!
Ο κύριος Αλεξάκης δηλώνει δεξιά και αριστερά πως δεν είναι πλέον στην ομάδα, αλλά δεν λέει την αλήθεια. Ευθύνες δεν θέλει να έχει, αλλά στην ομάδα είναι.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι προφανώς θέλησαν να βοηθήσουν, αλλά ούτε εμπειρίες έχουν, ούτε οικονομικές δυνατότητες και απλά δημιουργούν θέματα με άλλες ομάδες, αφού προσπαθούν να αποσπάσουν από αυτές ποδοσφαιριστές.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να κάνουν κάτι, αλλά έχουν παγιδευτεί στα ΘΕΛΩ κάποιων, οι οποίοι έχουν τεράστιες ευθύνες και ίσως κάτι τους φοβίζει και γι΄ αυτό σκύβουν το κεφάλι.
Κυρίες και κύριοι, κάποιοι αγαπάτε τον ΛΗΛΑ και εμείς το ξέρουμε.
Φοβάστε κάτι όμως ή κάτι θέλετε να κρύψετε και με σιγουριά πάτε την ομάδα στο πουθενά και ο διασυρμός τελειωμό δεν θα έχει.
Συνεχίστε να βρίζετε εμάς και συνεχίστε να μην βλέπετε την αλήθεια.
Εμείς την γράφουμε καθημερινά και αυτό πονάει.
Αν έχετε την δική σας αλήθεια πείτε την δημόσια και θα πάρετε απαντήσεις.
Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί ν΄ αλλάξει πορεία, τώρα που είναι νωρίς.
Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα λέγοντας αλήθειες. Με το ψέμα δεν θα πάτε πουθενά και θα έρθουν τα χειρότερα.