Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Αυτά έγραψε η πρόεδρος κυρία Φλεβάρη στο fb

Αυτούσια η ανάρτηση της προέδρου κ. Νίκης Φλεβάρη.

Η πρωτη εικονα ειναι απο το 2014 τον Φεβρουαριο....ετσι την βρηκαμε την Σταση.Οπως επισης κ το δεντρο ηταν σε αυτη την...
κατασταση.Καλο θα ηταν... λοιπον...ο καθενας να κανει την δουλεια που του εχει ανατεθει και οχι να τρομοκρατει τους Γονεις για να δημιουργει εντυπωσεις.Παρολα αυτα το δεντρο κοπηκε...διοτι ειναι στο προγραμμα να φτιαχτει κ η Σταση.
Ηδη την φτιαξαμε πολυ νωριτερα...οπως βλεπεται κ στις αλλες φωτο  για να ειναι ο κοσμος ησυχος....κ φυσικα να ειναι τα παιδια ασφαλεις.Ομως να ξανατονισω...ο καθενας να κανει την δουλεια του.Γιναμε ολοι Ειδικοι σε ολα....Γεωπονοι...Μαστορες...Κ.τ.λ.Δεν χρειαζεται να τρομοκρατειτε ο κοσμος..Καλο σας Απογευμα Φιλοι μου....για ολα ειμαστε εδω...μην ακουτε παραπληροφοριοδοτες...απλα θελουν κ αυτοι να δειξουν κατι!!!!

ΣΧΟΛΙΟ του apopsignomi: 
Κυρία Φλεβάρη, δεν τιμά κανέναν η εικόνα της στάσης και πολύ περισσότερο το ότι την παρουσιάζουμε ως έργο. Είναι δυνατόν να χρειάσθηκαν 4 χρόνια για ένα ψευτομπάλωμα;
Όταν μιλάτε για έργα, θα πρέπει αυτά να είναι έργα και όχι μερεμέτια.
Την επικινδυνότητα του κεντρικού δρόμου από Λάμψακο - Μπούρτζι δεν την ξέρετε;
Τι έγινε με το θέμα;
Μια μέρα θα πρέπει να μιλήσουμε για όλα και να ξεκινήσουμε από το γήπεδο, το οποίο ακόμη περιμένει τον φωτισμό, παρά τις υποσχέσεις του φίλου σας κυρίου Αναγνωστάκη.
Ακόμη το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι αφού καμία πόρτα δεν έχει λουκέτο και στους πάγκους των ομάδων ακόμη "να κλείσουν οι τρύπες".
Εμείς γράφουμε αλήθειες και ελπίουμε να απαντήσετε με αλήθειες.