Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Εθνική γιορτή. 28η Οκτωβρίου αύριο.
Αλήθεια τι αξία έχει σήμερα αυτό για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΑ/ΑΝΕΛ;
Ελληνίδες και Έλληνες, ψηλά το κεφάλι. Είναι αλήθεια πως ως Έλληνες αντέξαμε πολλά, ακόμη και την κατοχή, ακόμη και τους Γερμανούς. Ακόμη όμως και η δική τους κατοχή κράτησε λιγότερο, απ΄ ότι τα Γερμανικά μνημόνια. Υπομονή. 'Έρχεται η ώρα της απαλλαγής.

- Αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας σήμερα και καλό είναι να πάτε σε...
κάποιο από τα 4 γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Επιλέξτε ανάμεσα στο Στάδιο Χαλκίδας, στο γήπεδο Γυμνού, στο γήπεδο Ψαχνών ή το γήπεδο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ στο Προκόπι.

- Α΄ Κατηγορίας ο  ΕΥΒΟΊΚΟΣ, αφού οι ποδοσφαιριστές που είναι πλέον στο ρόστερ είναι ένας κι ένας. 
Ο προπονητής Γρηγόρης Μάλιαρης έχει πολλές επιλογές, αλλά επιμένει. 
Μόνο με σοβαρότητα και πολύ δουλειά θα φτάσουμε στον στόχο. 
Από χθες στο δυναμικό της ομάδας και ο Λουκάς Μαντάς.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει φιλοδοξίες και καλά κάνει. Έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να προσέξει. Δεν πρέπει να υποτιμά τους αντιπάλους. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καλάμια και προς Θεού όσοι ήδη έχουν ανέβει σε καλάμια να κατέβουν και ναστρωθούν στην δουλειά.


- Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Δημήτρης Βαλκάνος, αλλά σήμερα περιμένει το δώρο από τους παίκτες του.  

- Καλό το κλίμα στον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και ο νέος προπονητής κ. Μωϋσιάδης δείχνει ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών και των διοικούντων.
- Ποιος δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας και έχει στο μυαλό του στο να δει αν μπορέσει να κάνει δικό του ψηφοδέλτιο;;;;;
- Καλημέρα στον ΛΗΛΑ, στον οποίο πήγε ο Κώστας Αλεξίου και έφυγε ο Ντουλελάρι. Το μόνο που δεν αλλάζει στον ΛΗΛΑ είναι το μίσος προς εμάς, επειδή γράφουμε αλήθειες. Ας είναι όλες και όλοι καλά εκεί στον ΛΗΛΑ και μακάρι να φτάσουν στον στόχο που έβαλαν και είναι η πρώτη τετράδα.