Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

«Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεδομένα και η επόμενη μέρα».

Ολοκλήρωση της εκδήλωσης ΟΝΝΕΔ Εύβοιας με θέμα 
«Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεδομένα και η επόμενη μέρα».

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση με θέμα «Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεδομένα και η επόμενη μέρα», που οργανώθηκε από την ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, το απόγευμα της Δευτέρας στη συνεδριακή αίθουσα του παλαιού δημαρχείου. 
Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας Εύβοιας, προσανατολισμένη πάντα στην ανάδειξη θεμάτων, που άπτονται των ενδιαφερόντων της πατρίδας και της κοινωνίας, διοργάνωσε την εν λόγω εκδήλωση αναλογιζόμενη το ενδιαφέρον των πολιτών για το μείζον εθνικό ζήτημα της...
ονομασίας των Σκοπίων, αλλά και ως υπεύθυνη δύναμη, πιστή στις πατριωτικές της αρχές ενάντια στις ιδεοληψίες και μειοδοσίες της αριστεράς.
 Χωρίς «πυροτεχνήματα», τυπικές προσκλήσεις και αυστηρά πρωτόκολλα, αλλά με απλότητα και ουσία, πάντα πρωτοποριακά η ΟΝΝΕΔ Εύβοιας υποδέχθηκε πλήθος μελών και φίλων, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Για περισσότερες από δύο ώρες αναλύθηκε , καθώς και συζητήθηκε διαλογικά το επιζήμιο της συμφωνίας των Πρεσπών, που κατά κοινή ομολογία εκχωρεί «μακεδονική» εθνότητα και  γλώσσα στην όμορη χώρα. 
Βασικοί ομιλητές ήταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, διευθυντής σύνταξης του Πρώτου Θέματος. Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, Φώτης Λαγός και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου και ο υπεύθυνος επαρχιακών οργανώσεων Θάνος Κολοβός . Το αξιόλογο πάνελ με απτά και συγκροτημένα επιχειρήματα εξήγησε τα μελανά σημεία της συμφωνίας αναλύοντας παράλληλα τη ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας να μην κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση. Τέλος, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις εγχώριες εξελίξεις και στη στάση, που κρατά η κατ ευφημισμό Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στα επικοινωνιακά τρικ και στη διγλωσσία που σε κάθε περίπτωση στοιχίζει ακριβά στη χώρα, τόσο στο εσωτερικό της, όσο και στη διεθνή της εικόνα. 

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ