Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ας είναι καλά...

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα παρακαλούσαμε αυτούς που μιλάνε για μας, ως να τους έχουμε ορίσει εκπροσώπους, να σταματήσουν το παιχνιδάκι αυτό γιατί στο τέλος θα τους βγει ξινό.
Δεν μας εκπροσωπεί κανένας και δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανέναν για κάτι τέτοιο.
Αυτοί που πιστεύουν πως μπορούν "να μας παίξουν", θα διαπιστώσουν πολύ σύντομα πως όποιος έπαιξε "πούστικα" μαζί μας έχασε.
Επειδή είχαμε προειδοποιήσει γι΄ αυτό το θέμα, από σήμερα θα είμαστε....
απέναντι σ΄ αυτούς τους τύπους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και μακάρι να μας κερδίσουν, αφού όπως λένε είμαστε του χεριού τους.
Εμείς δηλώνουμε προς τους αναγνώστες μας, πως δεν είμαστε σε κανενός τα χέρια, αφού δόξα τον Θεό έχουμε τα δικά μας και μπορούμε και γράφουμε.
Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, να ξεπεράσουμε αυτούς οι οποίοι πίστεψαν πως μπορούν να μας χρησιμοποιούν, να κάνουν την δουλειά τους και να παριστάνουν τους ωραίους και να μην λένε ούτε ευχαριστώ.
Για να τελειώνουμε με το θέμα, θα γράψουμε πως από σήμερα, να κοιτάξουν μπροστά ώστε να φτάσουν στον στόχο τους, χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση απέναντί μας. Τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους, γιατί εμείς αχάριστοι δεν είμαστε, αλλά από σήμερα, ούτε αγάπες, ούτε λουλούδια.
Αυτοί με τις επιλογές τους κι εμείς με τις δικές μας.