Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΛΗΛΑΣ & Γιώργος Αγραφιώτης

Κανείς δεν αμφισβητεί πως ο κύριος Γιώργος Αγραφιώτης, θα μπορούσε σ΄ αυτή την δύσκολη στιγμή για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, να βοηθήσει την ομάδα.
Κανείς δεν αμφισβητεί το ότι παρακολουθεί τους αγώνες του ΛΗΛΑ, αφού αγαπάει το ποδόσφαιρο και το γήπεδο του Βασιλικού είναι δυο βήματα από το σπίτι του.
Κανείς δεν αμφισβητεί πως σ΄ αυτή την ....
διοίκηση της ομάδας υπάρχουν και φίλοι του οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία τον καλούν να βοηθήσει.
Ποιος όμως αμφισβητεί τα όσα έζησε ο κύριος Αγραφιώτης, από κάποιους κυρίους οι οποίοι δήλωναν πως αγαπούν πολύ περισσότερο τον ΛΗΛΑ;
Ποιος θ΄ αμφισβητήσει πως κάποιοι της παραδιοίκησης οι οποίοι τώρα φροντίζουν άλλες ομάδες ή δηλώνουν πως έχουν αποτραβηχτεί, στο πρόσφατο παρελθόν έκαναν μόστρα τα 500σάρικα σε φωτοτυπίες για να κάνουν τους μάγκες στον Αγραφιώτη;
Τέλος πάντων. Ο κ. Αγραφιώτης δεν είναι μικρό παιδί, ούτε άσχετος με το ποδόσφαιρο, ούτε λιγότερο έξυπνος, από τους τετραέξυπνους οι οποίοι νόμιζαν πως μπορούσαν να διοικήσουν την ομάδα.
Εμείς δεν θα κάνουμε υποδείξεις στον κύριο Αγραφιώτη και μακάρι οι φίλοι του και αυτοί που ξαφνικά τον αγάπησαν, να τον πείσουν και να βοηθήσει τον ΛΗΛΑ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σε καμία περίπτωση εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε αρνητικά ή θετικά τον κ. Γιώργο Αγραφιώτη και ούτε ο ίδιος θα επηρεάσει εμάς στις όποιες αποφάσεις.
Εμείς το ξεκαθαρίζουμε. Όσο στον ΛΗΛΑ υπάρχουν πρόσωπα τα οποία χρησιμοποιούν την ομάδα για προσωπική τους προβολή και για να υπάρχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν θα πλησιάσουμε, όποιος κι αν πάει στην ομάδα.
Τα έχουμε γράψει αυτά και δεν αλλάζουμε άποψη.