Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Όπως ξέρετε αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε πρωταθλήματα στην Εύβοια και δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα και ο 7ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής στον οποίο συμμετέχουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας. Έχουμε όμως αγώνες Κυπέλλου και μάλιστα στην φάση που για να προκριθεί μια ομάδα, θα πρέπει να παίξει εντός και εκτός έδρας με τον αντίπαλό της. Για τους αγώνες αυτούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο, θα γράψουμε αύριο.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην κόψη του ξυραφιού, αλλά εμείς πιστεύουμε πως θα επικρατήσει η λογική και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, αρκεί κάποιοι να τολμήσουν. Αυτοί που ....
δεν τίμησαν την υπογραφή και την δέσμευσή τους να φύγουν, εκτός κι αν όλα ήταν ένα μεγάλο ψέμα και δεν φταίει ένας, αλλά ΟΛΟΙ.
- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ υπάρχει ηρεμία μετά την νίκη επί του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι, ώστε να φέρει και την απαραίτητη αισιοδοξία στην ομάδα. Η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει σε δυναμικές πρωτοβουλίες και αλλαγές, αλλά κανείς δεν ήθελε να σπάσει αυγά και έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν ως παρέα. καλή συνέχεια.
- Ο προπονητής κ. Γιώργος Λάμπρου βρήκε καλό κλίμα στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ και πιστεύει πως αν δουλέψουν ΟΛΟΙ, τότε τίποτα δεν έχει χαθεί, αφού στην Βοιωτία για να είναι κάποιος πρωταθλητής και να ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, δεν φτάνει να είναι πρώτος, αλλά να έχει και διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάνε σε μπαράζ.
- Ο ΛΗΛΑΣ θα το παλέψει όπως όλα δείχνουν μέχρι οι διοικούντες να μείνουν χωρίς προπονητή, χωρίς ποδοσφαιριστές και φυσικά χωρίς ηθικό και ψυχολογία. Όλα όμως δείχνουν πως τους ενδιαφέρει μόνο το μαγαζάκι των ακαδημιών όπου υπάρχουν οι γονείς που πληρώνουν. Για την πρώτη ομάδα δεν ιδρώνει το αυτάκι τους και υπάρχει και μέλος που δεν πάει και σε κάποιους αγώνες!!!
- Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει αηδιάσει με αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με τους εξυγιαντές, αλλά τα έχει πάρει στο κρανίο με την αδιαφορία του κυρίου Ψαθά, ο οποίος υποβαθμίζει την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για πολιτικούς λόγους.