Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Τώρα τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Εκεί που δεν είχαμε κανέναν για να αναλάβει την ομάδα, τώρα έχουμε 3 ενδιαφερόμενα σχήματα!!!! Το ένα είναι με τον κύριο Νίκο  Κακαβά ο οποίος το ψάχνει και θέλει πρόεδρο τον κύριο Λάμπρου. Το άλλο είναι αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κ. Καρυστινός και το τρίτο πιθανότατα προσπαθεί με ...
τον τρόπο του να το ετοιμάσει ο προπονητής κύριος Αϊνδιλής!!! Μήπως πρέπει και οι τρεις πλευρές να ενώσουν δυνάμεις, αφού όλοι το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλουν;;;;;

- Χαμός με τους υποψηφίους στο Δήμο Χαλκιδέων. Υποψήφιος Δήμαρχος περιμένει πως και πως για να συναντηθεί με κάποιον που θέλει να έχει στο ψηφοδέλτιό του, αλλά αυτός είναι μονίμως με μια κούπα κρασί στο χέρι και πάντα σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης"!!! 

- Η κυρία Έλενα Βάκα παραλίγο να πνιγεί από τα γέλια χθες το βράδυ, πίνοντας τον καφέ της  όταν της είπανε πως "ένας καλός της φίλος" έγραψε πως η κυρία Βάκα δεν έχει να παρουσιάσει υποψηφίους. Έλενα ας λέει ο καθένας τα δικά του. Στο τέλος το μόνο ψηφοδέλτιο που θα είναι αξιόλογο και πλήρες θα είναι το δικό σου. Εμείς το ξέρουμε και το ξέρουν ΟΛΟΙ όσοι ενδιαφέρονται.

- Πάλι ανησυχία στο στρατόπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας, Πληροφορήθηκαν πως ενδιαφερόμενοι για να διοικήσουν την ΕΠΣΕ, θα κυκλοφορήσουν δωρεάν μία κάρτα παροχών για τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΕ με την οποία θα μπορούν να έχουν δωρεάν γιατρό 24 ώρες το 24ωρο, δωρεάν καφέ κάθε πρωί, το δείπνο τα Σαββατοκύριακα και ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενέθλια των προέδρων!! 

- Πάλι στο Ενωσιακό θα παίξει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού το γήπεδο στην Αρτάκη δεν είναι έτοιμο για χρήση. Πάντως αυτή την φορά και το γήπεδο το έχουν συνηθίσει και κάποιοι τραυματίες επιστρέφουν. Από την άλλη έχουν ανησυχία και στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ γιατί είχαν προετοιμασθεί για να παίξουν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες στην Αρτάκη και πιστεύουν πως στο Ενωσιακό θα υπάρχουν λίγοι φίλαθλοι.