Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Χριστούγεννα μας έρχονται και θα πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε λίγο και ν΄ αφήσουμε την γκρίνια για μετά τις γιορτές.  Θα το πάμε χαλαρά λοιπόν όλες αυτές τις μέρες και θα ευχηθούμε σε όλες και όλους καλές γιορτές και αγάπη προς τα παιδιά.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ περιμένουν την αξιόπιστη διοικητική λύση, αλλά δεν μας λένε αν αυτό το περιμένουν από τους μάγους που πήγαν τα δώρα στον Ιησού!!!!! Το κουφό ξέρετε....
ποιο είναι; Το ότι αυτούς που ψάχνουν για αξιόπιστη λύση, οι άλλοι τους αποκαλούν λαμόγια!!!!! Αυτοί που αποκαλούν τους άλλους λαμόγια, δεν μας λένε τι είναι οι ίδιοι........

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ξέρουν πως αν αντιμετωπίζουν σοβαρά τον κάθε αντίπαλο και αν λειτουργούν ως ομάδα, αν οι ποδοσφαιριστές ακούνε τον προπονητή κι αν οι ποδοσφαιριστές παίζουν όπως ξέρουν, τότε με την λήξη του πρώτου γύρου θα δώσουν το δικαίωμα στους φιλάθλους τους να είναι στο γήπεδο και να έχουν ως σύνθημα το ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

- Στην ΕΠΣΕ όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές οι οποίες τελικά δεν θα διεξαχθούν ούτε την Μεγάλη Παρασκευή, ούτε την Καθαρή Δευτέρα, αλλά σε άλλη ημερομηνία. Πάντως θα διεξαχθούν πριν από τις Εθνικές και πριν από τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

- Τι έγινε με τα παιχνίδια Κυπέλλου Εύβοιας; Πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί; Να θυμίσουμε πως στους ημιτελικούς έχουμε ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Θα επαναλάβουμε πως οι αγώνες είναι διπλοί.

- Ο κ. Καθαροσπόρης το πάει καλά. Θα έχει κυνηγό στο ψηφοδέλτιο, θα έχει ψήστη, θα έχει και ελικοπτερά!!! Ο κυνηγός θα φροντίζει για λαγούς, αγριογούρουνα και τέτοια, ενώ ο ψήστης θα τα ψήνει και ο ελικοπτεράς θα εποπτεύει τα πάντα από αέρος!!! Κύριε Καθαροσπόρη, λιμενικό έχεις, του στρατού έχεις, αλλά ψάξτο γιατί κάτι σου λείπει....

- Τι έγραψε σε δελτίο τύπου ο κ. Παγώνης; Μεγάλο έργο λέει σε Λάμψακο και Μπούρτζι!!! Δήμαρχε, μήπως τα έργα αυτά έπρεπε να είχαν ήδη ολοκληρωθεί στην αρχή της θητείας σας; Δήμαρχε τώρα είναι αργά. Σου θυμίζουμε πως αυτά τα ξεκίνησε ο δήμαρχος Ληλαντίων κύριος Καρυστινός και τα συνέχισε σε μεγάλο βαθμό ο κ. Ζεμπίλης. Εσείς κύριε Παγώνη τ΄ αφήσατε για το τέλος με στόχο τα ψηφαλάκια.