Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Σεβασμός στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μπορεί ακόμη και οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην σεβάστηκαν χρόνια τώρα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όσοι αγαπούν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο, οφείλουν να σεβαστούν την ιστορία της ομάδας και σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες να μην ασελγήσουν πάνω στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Απευθυνόμαστε καθαρά και δημόσια προς την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και στην διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Κύριοι, θα πρέπει  μέρες που είναι να σκεφτείτε με την λογική και μόνο μ΄ αυτή. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ζήτησε να μην διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου στις 30 Δεκεμβρίου, αφού οι.... ποδοσφαιριστές έχουν φύγει ήδη για διακοπές, διοίκηση ουσιαστικά δεν υπάρχει, προπονητές δεν υπάρχουν και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ΕΠΣΕ έχει τον τρόπο της και το έχει αποδείξει πως μπορεί να αναβάλλει τον αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΑΟΝΑ.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ διαβάσαμε πως δεν θα δεχθεί την αναβολή!!! Προφανώς θέλει να πάρει στα χαρτιά τον αγώνα και να τιμωρηθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς δεν το πιστεύουμε, γιατί έχουμε  ακούσει και το πιστέψαμε πως οι διοικούντες τον ΑΟΝΑ αγαπούν το ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να κερδίζουν τίποτα στα χαρτιά.
Τα λόγια είναι φτώχεια και δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο.
Να ξέρουν ΟΛΟΙ, πως τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να τον πρόδωσαν πολλοί, αλλά οι αντίπαλοι πάντα τον σεβόντουσαν.