Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. 
Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία

- Διαβάσαμε την πρόσκληση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την Γενική Συνέλευση και ειλικρινά "φορτώσαμε" απορίες. Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά ο συντάκτης της ή ο εντολέας, είναι πονηρούλης και ξέρει καλά τι κάνει. Κρίμα. Κρίμα γιατί αυτή η Γενική Συνέλευση ....
πιστεύαμε πως θα ήταν η Γ.Σ. της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Λυπούμαστε, αλλά την κατάλληλη στιγμή θα γράψουμε τα πάντα.

- Σάββατο σήμερα και έχουμε ποδόσφαιρο. Για την Α΄ Κατηγορία 3 αγώνες και μάλιστα και οι 3 είναι με ομάδες από την μέση της βαθμολογίας και κάτω. Μπορούμε δηλαδή να γράψουμε πως θα είναι αγώνες της ουράς!!!! Τον ίδιο αριθμό αγώνων(3) έχουμε και για την Β΄ Κατηγορία και τον 2ο όμιλο. Για την Γ΄ Κατηγορία έχουμε 4 αγώνες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η αγωνιστική να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς.

- Η Πειθαρχική της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοίνωσε ποινές, αλλά κάτι ξέχασε ή το άφησε για αργότερα; 
Μας είπανε πως επειδή "μας έχουνε γραμμένους", στο φύλο αγώνα φυσικά κι επειδή δεν ήθελαν να μας τιμωρήσουν παραδειγματικά , καθυστερούν μέχρι να βρούνε την φόρμουλα, για να "μας ρίξουν στα μαλακά"!!!

- Επιμένει ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ να μην συμφωνεί για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Εμείς πιστεύουμε πως ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης θα πει ΝΑΙ στην αναβολή, γιατί δεν νομίζουμε πως θα παρασυρθεί από αυτούς που για λόγους που όλοι γνωρίζουν λένε ΟΧΙ.