Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για....
τον συνάνθρωπο. 
Μην ξεχνάτε τα παιδιά. δώστε σ΄ αυτά 



- Σήμερα θέλουμε να στείλουμε την πρώτη καλημέρα μας στον άρχοντα κύριο Ηλία Θαλάσση, με τις καλύτερες ευχές μας για υγεία και καλές γιορτές. 
Τις ευχές μας θα τις συνοδεύσει κι ένα τεράστιο ευχαριστούμε από την οικογένειά μας. 
Ηλία να είσαι πάντα καλά.


- Τι τα θες τι τα γυρεύεις. όλοι έχουν αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κι εμείς δεν έχουμε τίποτα. Όλοι είναι με όλους και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως τα καταφέρνουν. Η Πυθία με τους χρησμούς της ήταν πιο συγκεκριμένη απ΄ ότι οι άνθρωποι της ενημέρωσης σήμερα.
Πως καταφέρνουν και είναι και με την Βάκα και με τον Παγώνη και με τον Καθαροσπόρη; Εμείς τελικά θα πάμε με την κυρία Μιντζιφίρη μήπως και βρούμε άκρη...

- Βρέθηκε λένε η διοικητική 11άδα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πάμε για Γενική Συνέλευση. Να τους έχει καλά ο Θεός και να τους βοηθήσει όσο θέλουν. Εμείς κρατάμε αποστάσεις, αφού όπως γράψαμε πολλές φορές, με τους σωτήρες δεν τα πάμε καλά. Τέτοιες λύσεις δοκιμάσθηκαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και απέτυχαν παταγωδώς. Αυτοί που "τα μαγείρεψαν", ας καθίσουν στο τραπέζι να απολαύσουν το γεύμα τους.

- Χαλκίδα και Ληλάντιο βγάζουν τον δήμαρχο Χαλκιδέων και το γνωρίζουν οι υποψήφιοι γι΄ αυτό και ρίχνουν εκεί το μεγαλύτερο βάρος τους. 

- Μπορεί η πλευρά Μπουραντά να μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κύριος Θωμάς, αλλά το ότι τους απασχολεί δείχνουν πως τον φοβούνται. Αλήθεια δεν πρέπει να πούνε τι συμβαίνει και με την παράταξή τους την "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ";;;

- Ο κ. Φάνης Σπανός είναι αντιπεριφερειάρχης και όλοι ξέρουν πως ανήκει στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Γιατί έχει πρόβλημα ο Φάνης και δεν έχει πρόβλημα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος θέλει να κρύψει πως υπηρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια;

- Πρόεδρε καλημέρα. Έχω μια γλάστρα στο μπαλκόνι μου και δεν την θέλω, αφού έχει φυτρώσει εκεί μια τσουκνίδα και μάλιστα γερασμένη. Μήπως την θέλεις για το ψηφοδέλτιο; Αν δεν την θέλεις θα το στείλω στους αντιπάλους, αφού εκεί θα βρει και παρέα. έμαθα πως έχουν πολλές γλάστρες.