Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Βασίλης Γουρνής -ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


  Φίλες και φίλοι θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μαζί με την υποψήφια Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και το συνδυασμό «Αλλάζουμε».
  Τη συμμετοχή μου σε ακόμα μια εκλογική μάχη την αποφάσισα με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια στο πλευρό μιας υποψήφιας δημάρχου την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια και μας....
συνδέουν κοινοί αγώνες για το Δήμο Χαλκιδέων.
  Η υποψηφιότητα της Έλενας Βάκα είναι ό,τι πιο ξεκάθαρο υπάρχει μέσα στο θολό σκηνικό των επόμενων δημοτικών εκλογών. Μια παρουσία με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, χωρίς αποκλεισμούς και κυρίως μακριά από εξαρτήσεις και κάθε είδους συμφέροντα.
  Με δεδομένο ότι το παρελθόν του καθενός προδιαγράφει και το μέλλον του, με την εκλογή της η Χαλκίδα θα αποκτήσει μια μαχητική Δήμαρχο με όραμα και πρόγραμμα, που θα αφήσει το αποτύπωμά της στην πόλη.
  Σε αυτές τις εκλογές που θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής θα απαιτηθεί από αυτούς που θα εκλεγούν να δείξουν πνεύμα συνεργασίας, βαθιάς γνώσης των θεμάτων και εμπειρίας.
  Η διαδρομή μου μέχρι σήμερα δείχνει ότι τίμησα τις ψήφους που μου εμπιστευθήκατε, δίνοντας μάχες με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα, για το καλό όλων μας, δηλώνοντας παρών καθημερινά στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο. Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα για μια πόλη πιο πράσινη, πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη για εμάς και τα παιδιά μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΡΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ