Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλές γιορτές.
- Τι σημασία έχει η όποια πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η συμπάθεια ή το μίσος κάποιων για την ομάδα.  Εμείς πιστεύουμε πως τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα, να πάρει ανάσες και να βγει στο φως, Κάποιοι προσπαθούν να....
μειώσουν την ομάδα και να αμαυρώσουν ηθικά αν θέλετε, την δική τους πορεία στο ποδόσφαιρο, για να εκμεταλλευθούν την κατάσταση υπέρ της δικής τους ομάδας. Αυτό δεν τους τιμά. Αργότερα οι λεπτομέρειες.

- Τι τρέχει τελικά με τον Δήμο Χαλκιδέων; Χαμός. Πήραν τα σύρματα φωτιά έλεγαν παλιά, αλλά τώρα με την κινητή τηλεφωνία, δεν υπάρχουν σύρματα, αφού όλα είναι ασύρματα!!! Προσπάθεια να πεισθούν πρόσωπα για να ενταχθούν σε ψηφοδέλτια. Χαμός στο ίσιωμα που λέει ο λαός. Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης δίνει μάχη για να πείσει κόσμο, αλλά έχει δυσκολίες. Μάλλον θα πρέπει να αναθέσει το θέμα στον κύριο που είναι εκεί στον οργανισμό για τα ΚΑΠΗ, για τους μη έχοντες κλπ, ο οποίος "με τα επιδόματα" που μοιράζει σε ΜΜΕ και ραδιοφωνατζήδες, βγαίνει και κάνει δηλώσεις για το έργο του!!!! Πάντως έρχεται καταιγίδα με υποψηφιότητες, αλλά είναι αλήθεια πως κάποιοι έχουν υποψηφίους από το πάνω ράφι και κάποιοι άλλοι, από το ράφι του υπογείου.

- Πρόεδρε καλημέρα. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Για μια ακόμη φορά την ώρα της κάλπης εσύ και οι συνεργάτες σου θα δώσετε την απάντηση, αν και δεν αξίζει τον κόπο. Κύριε Παπακωνσταντίνου είναι δύσκολο πράγμα το να αναγνωρίζει κάποιος την δυναμική και την ανωτερότητα κάποιου άλλου, ακόμη κι αν ανήκει στους ευργετηθέντες. Καημό το έχουμε κύριε Παπακωνσταντίνου να πάμε μια φορά σε εκλογές, χωρίς απέναντί σας να είναι αυτοί οι οποίοι πέρασαν καλά μαζί σας. Όλοι σχεδόν είναι πρώην φίλοι σας και άνθρωποι για τους οποίους βάλατε πλάτη κι εσείς και οι συνεργάτες σας.

- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα τρίβουμε τα μάτια μας πολύ σύντομα με την εξέλιξή του. Εμείς επιμένουμε στα όσα έχουμε γράψει για όλες τις ομάδες και έχουμε υπομονή. Αυτοί οι οποίοι θέλησαν να μας επιτεθούν για τις θέσεις μας θα διαπιστώσουν πως είχαν άδικο και θα περιμένουμε να το παραδεχθούν. Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, θα φανεί το πόσο δίκιο είχαμε για κάποιες ομάδες, για τις λάθος επιλογές τους και την ανασφάλειά τους.

- Να ευχηθούμε στον αγαπητό κύριο ΒΑΣΊΛΗ ΓΟΥΡΝΉ καλή επιτυχία αφού όπως επίσημα ανακοίνωσε χθες, θα είναι υποψήφιος με την κυρία Έλενα Βάκα. Ο κ. Γουρνής ήταν πάντα δίπλα στους δημότες και δεν τους θυμάται μόνο την ώρα της κάλπης και αυτό ο κόσμος του το ανταποδίδει.