Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Διρφύων Mεσσαπίων

Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι την ώρα της κάλπης σ΄ αυτόν τον Δήμο. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα τα οποία δεν μπόρεσε ν΄ αντιμετωπίσει η σημερινή δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κύριο Ψαθά, αλλά είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι διαπιστώνουν πως και οι άλλοι υποψήφιοι δεν καταθέτουν προτάσεις για τα θέματα αυτά και το μόνο που κάνουν ...
είναι να ψάχνουν για υποψηφίους.
- Ο κύριος Γιώργος Ψαθάς πιστεύει πως θα κερδίσει τις εκλογές, αφού είχε παρουσία σε γάμους, βαφτίσια, πανηγύρια και εκδηλώσεις και με υποσχέσεις για τα επόμενα χρόνια. Ψάχνει πάντως αυτό το κάτι που θα τον βοηθήσει προεκλογικά.
- Η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου φροντίζει να κάνει το καλύτερο για την συγκρότηση ψηφοδελτίου και καταγράφει τα προβλήματα της κάθε Κοινότητας ώστε να καταθέσει και ένα ουσιαστικό πρόγραμμα. Δεν ξέρουμε αν η κυρία Γκόγκου βρει λύσεις απέναντι στα μόνιμα προβλήματα της κάθε κοινότητας, αλλά πρέπει να ξέρει πως στον Δήμο αυτόν υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης που θα φέρουν και θέσεις εργασίας.
- Ο κύριος Ανδρέας Κουλοχέρης πιστεύει πως μπορεί ν΄ αλλάξει πολλά, αλλά κι αυτός προσπαθεί να έχει ψηφοδέλτιο και προφανώς μετά θα μας πει και το πρόγραμμα που θα έχει για τον Δήμο.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς γράψαμε την άποψή μας και με την οποία είπαμε πως πρώτα έπρεπε να υπάρχουν τα προγράμματα και με βάση αυτά να επιλεγούν τα άτομα που θα υπηρετήσουν τον Δήμο για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του υποψηφίου που στο τέλος θα εκλεγεί.
Εμείς περιμένουμε τις προτάσεις.