Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει σήμερα δύσκολη αποστολή, αφού θα παίξει εκτός με το ΑΙΓΑΛΕΩ το οποίο είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τσεπάκι του.
O διοικητικά θα πρέπει να ήταν στο ΑΙΓΑΛΕΩ "από χθες" και φυσικά σήμερα.
Λυπούμαστε αλλά αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα, η διοίκηση θα είναι εδώ στην Χαλκίδα.
Λυπούμαστε γιατί πρέπει να γράψουμε μια σκληρή...
αλήθεια.
Σεβόμαστε την πρόεδρο κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή, αλλά ήταν τραγικό το λάθος να ορίζει εκδήλωση της σχολής της, την μέρα και την ώρα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα δίνει την δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Δεν διαβάσαμε καμία ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προς τον κόσμο για τον αγώνα της ομάδας.
Διαβασαμε όμως το κάλεσμα της προέδρου κυρίας Αϊνδιλή  "ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ την Κυριακή στις 13:30 το μεσημέρι για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους το 2018 και να κόψουμε την πίτα...να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε".
Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλά κάνει η πρόεδρος και φροντίζει τα της δουλειάς της, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να είναι πάνω απ΄ όλους και όλα για τους διοικούντες. Δεν μπορεί η πρόεδρος να μην τα προσέχει αυτά.
Εμείς επιμένουμε στην αρχική μας θέση. Η κυρία Αϊνδιλή χρησιμοποιήθηκε και τίποτα παραπάνω.
Δεν θέλουμε να γράψουμε τίποτα περισσότερο. Να θυμίσουμε μόνο στην κυρία Αϊνδιλή πως πριν μερικά χρόνια, όταν δήλωσε υποψήφια με τον κύριο Ζεμπίλη κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι την απείλησαν προς την υπηρεσία της και η κυρία Αϊνδιλή παραιτήθηκε από υποψήφια, για να μην έχει πρόβλημα με την υπηρεσία της. Σήμερα δημιούργησε η ίδια πρόβλημα σε σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Καλή επιτυχία στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ την κυριακη στις 13:30 το μεσημερι για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά για τις επιτυχιες τους το 2018 και να κόψουμε την πίτα... να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε...