Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Οι Ολυμπιακοί ζούνε μεγάλες στιγμές σήμερα, περιμένοντας να δούνε αν ο ΠΑΟΚ θα τους λυπηθεί και θα τους δώσει την ευκαιρία να τον πλησιάσουν, ώστε να μην χάσουν από σήμερα την όποια ελπίδα έχουν. Ξέρουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ ο οποίος τους κέρδισε και στο Καραϊσκάκης, εκτός κι αν δεν βγούνε στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν θα υπάρχει κωλόχαρτο στις τουαλέτες και έτσι κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά!!!!! Ιβάν δώσε στον φίλο σου τον Μαρινάκη μια ευκαιρία ακόμη.

- Το ρόπαλο τελικά το είχε η ΔΡΟΣΙΑ και όχι ο ΗΡΑΚΛΗΣ κι έτσι....
ο αγώνας τελείωσε 1 - 1. Εμείς όσα είχαμε να γράψουμε τα γράψαμε, τα υπόλοιπα ας τα δούνε αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως οι αγώνες  αρχίζουν και τελειώνουν στο fb ή στις νυχτερινές εξόδους. Κύριοι οι μάγκες μιλάνε στα γήπεδα. Μπράβο στην ΔΡΟΣΙΑ του Δημήτρη Αντωνόπουλου. Αυτή η ομάδα το άξιζε και πήρε τον βαθμό, όπως το άξιζε αλλά δεν τον πήρε και μέσα στην ΑΡΤΑΚΗ.

- Ο ΛΗΛΑΣ χτύπησε και στην Λάμψακο και κέρδισε τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Η ομάδα του Βασιλικού μάλλον θα πρέπει να ζητήσει να παίζει όλους τους αγώνες εκτός έδρας, αφού εκεί τα πάει καλύτερα. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα συνεχίσει να έχει την αγωνία του , αφού ως προς την ουρά της βαθμολογίας όλα είναι ρευστά.

- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΟ και δεν πήρε την θέση του στην βαθμολογία, η οποία θέση οδηγεί πιθανότατα στην Β΄ Κατηγορία. Οι δύο ομάδες πάντως θα συνεχίσουν με τον φόβο του υποβιβασμού και γι΄ αυτό πρέπει να προσέχουν στην συνέχεια.

- Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ με την νίκη της στο ΠΗΛΙ παρέμεινε σε τροχιά τίτλου και δεν έχασε τις ελπίδες της. Αν αποκτήσει και μια σταθερότητα στην απόδοσή της τότε κάτι μπορεί να γίνει στο τέλος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν βλέπουμε να έχει πρόβλημα και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει το πρωτάθλημα. Έχει μια διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους του, αλλά πρέπει να προσέξει την άμυνά του, αφού είναι η μοναδική ομάδα από τους πρωτοπόρους στα πρωταθλήματα η οποία έχει δεχθεί 16 γκολ.

- Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ πέρασε και από το ΑΦΡΑΤΙ με νίκη και παρέμεινε στις τρεις πρώτες θέσεις 2 βαθμούς πίσω από τον ΕΡΜΗΛΙΟ και 7 βαθμούς πίσω από τον ΕΥΒΟΪΚΟ. Πληροφορίες λένε ή για να γράψουμε την αλήθεια, ακούσαμε με τ΄ αυτιά μας πως κάποιος αυτοπροτάθηκε για πρόεδρος της ομάδας στις 11:55 αλλά στις 12:00 και μόλις εμφανίσθηκε η πρόεδρος κυρία Μαρία Κούτουλα είπε πως θα είναι πρόεδρος η Μαρία και αυτός αντιπρόεδρος!!!!! Κύριοι πείτε ότι θέλετε. Η ομάδα πρόεδρο έχει. Επενδυτή χρειάζεται κι αν δεν πείσετε τον κύριο Μιχάλη Ράππο καλά είσθε και στην Β΄ Κατηγορία.

- Ήταν στραβό το κλίμα για τον ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ήρθε και η ισοπαλία χθες στο 95΄ και η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οι ΠΕΤΡΙΕΣ κέρδισαν στο Νεοχώρι. Πάντως οι του ΑΡΗ λένε πως το γκολ της ισοφάρισης ήταν οφσάιντ αλλά τι να κάνουμε, μέτρησε. Ο προπονητής κύριος Νικολάου δήλωσε πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος.