Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας στον Νίκο Δαφνή ο οποίος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και ευχόμαστε να τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Νίκο να σου δίνει ο Θεός δύναμη και να τα καταφέρεις.

- Ούτε λέξη δεν θα πάρουμε πίσω από όσα έχουμε γράψει κι ας θυμώσει όποιος....
θέλει. Κύριοι το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν. Πέρασαν πολλοί οι οποίοι έφαγαν τα λεφτά τους και έκαναν μια τρύπα στο νερό. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξέρεις και να το βλέπεις σαν θέαμα, σαν ψυχαγωγία και όχι να πληρώνεις 150.000 ευρώ για να πάρεις ένα πρωτάθλημα στο τοπικό και να φουσκώνεις σαν παγώνι. Εμείς από εδώ και στο εξής θα μετράμε "στημένους και πληρωμένους"!!!!

- Πρωτάθλημα είχαμε χθες για τον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και στους 6 αγώνες είχαμε 4 νίκες των φιλοξενούμενων και 2 νίκες των γηπεδούχων. Λουκίσια, Αλάτσατα και Μιαούλης πήραν μια καλή βαθμολογική ανάσα. ενώ το Αφράτι και ο Άγιος Αθανάσιος μπήκαν στην επικίνδυνη ζώνη.

- Στο γήπεδο των Φύλλων ευτυχώς που δεν είχαμε τα χειρότερα. Ποδοσφαιριστής του Αγίου Αθανασίου κλωτσούσε με μίσος ποδοσφαιριστή του Μιαούλη και ευτυχώς που δεν τον πέτυχε κάπου για να του προκαλέσει βλάβη. Να συγχαρούμε τους δύο προπονητές τον κύριο Μωϋσιάδη και τον κύριο Τζάθα οι οποίοι με την παρέμβασή τους απέτρεψαν τα χειρότερα, αλλά και τον πρόεδρο του Μιαούλη και τα μέλη της διοίκησης της γηπεδούχου, οι οποίοι συγκράτησαν τον κόσμο και δεν επέτρεψαν να μπούνε στο γήπεδο και να γίνει το έλα να δεις. Κύριοι διαιτητές, τα είδατε ΟΛΑ και πρέπει να τα πείτε αρμοδίως χωρίς να σκεφτείτε να πέσει κάποιος στα μαλακά.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν θα μείνει απαθής, μπροστά σε όσα συμβαίνουν με αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να επηρεάσουν διαιτητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Ελπίζουμε να πάρουν το μήνυμα, "παράγοντες και προπονητές" και να σταματήσουν τις αλητείες, γιατί δεν θα πετύχουν τίποτα. Να κοιτάξουν τις ομάδες τους, γιατί κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θα τελειώσει και θα πρέπει να διαχειριστούν την κρίση που θα υπάρξει στην ομάδα τους.

- Το Σαββατοκύριακο έχει αγώνες, αλλά για κάποιες ομάδες θα είναι σαν να πάνε εκδρομή αφού θέλουν να είναι ξεκούραστες για τον αγώνα της Τετάρτης!!!! Να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους το ταπεράκι με χαλβά, τουρσί και άλλα νηστίσιμα. Την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες θα διακόψουν για 1 ώρα την νηστεία και θα φάνε σουβλάκια, για να γιορτάσουν την νίκη τους!!!!!