Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα

Κύριοι το αστείο κομμένο.
Εμείς δεν θα πούμε ποτέ σε διαιτητή, πως να σφυρίξει και υπέρ ποιου θα σφυρίξει.
Δεν θα πούμε ποτέ σε διαιτητή να διασυρθεί και να αδικήσει μια ομάδα.
Ας βγει ένας από τους διαιτητές να πει πως κάποια στιγμή του είπαμε το παραμικρό.
Φτάνει όμως μέχρι εδώ.
Όπως κάποιοι παριστάνουν τον μάγκα και ζητάνε τιμωρίες αντιπάλων, όπως κάποιοι παριστάνουν πως κάνουν ότι θέλουν με τους διαιτητές και πως πάνε σε άλλες ομάδες και κάνουν δωράκια για να πάρουν παιχνίδια ή για να χτυπήσουν αντιπάλους, έτσι κι εμείς γυρίζουμε ....
σελίδα και τους κρεμάμε στα μανταλάκια.
Τώρα θ΄ αρχίσουμε να γράφουμε και ονόματα.
΄Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους διαιτητές και δεν θα κάνουν χάρες, έναντι κάποιου δώρου ή επειδή κάποιος χρησιμοποιεί κάποια ονόματα φίλων του, πρώην και νυν της ΕΠΣΕ, για να λέει δεξιά κι αριστερά πως ελέγχει τους διαιτητές.
Να γράψω πως εμείς ξέρουμε καλύτερα από πολλούς τον κύριο Γιώργο Πίσχινα και ξέρουμε πως αντιδρά όταν κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά του.
Όλες οι ομάδες δίνουν έναν αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να τις βάζει σε κόντρες. Δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Είχαμε και έχουμε την άποψη πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι ο πρωταθλητής και είμαστε χαρούμενοι γιατί όπου κι αν πήγε να παίξει αυτή η ομάδα την αντιμετώπισαν με σεβασμό και έτυχε άψογης φιλοξενίας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι άνθρωποι του  ΗΡΑΚΛΗ σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, ούτε καν διανοήθηκαν να βάλουν τρικλοποδιά στην ΑΡΤΑΚΗ ή να πάνε σε γήπεδο που έπαιζε η ΑΡΤΑΚΗ και να κάνουν διάφορα.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν περιμένει βοήθεια από καμία ομάδα, ούτε από παράγοντες, ούτε από διαιτητές.
Εμείς όμως δεν είμαστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Εμείς σταματάμε το αστείο εδώ.
Θεωρούμε ηλιθιότητα να λέει κάποιος πως "θα στηθεί" με τον έναν αντίπαλο και μετά θα φάει σίδερα για να κερδίσει τον ΗΡΑΚΛΗ και να του κόψει βαθμούς.
Όταν παίζεις για να κερδίσεις είσαι μάγκας φίλε. Όταν δεν παίζεις, επειδή θέλεις να χάσεις, δεν θέλω να γράψω τι είσαι. Το χειρότερο όλων ξέρεις ποιο είναι; Δεν είσαι ικανός να κερδίσεις για παράδειγμα τον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ κι επειδή ξέρεις πως θα σε γλεντήσουν, στήνεις ένα σκηνικό, για να λες πως το έδωσες!!!!
Μετά πας για παράδειγμα να παίξεις με τον ΗΡΑΚΛΗ και πάλι θα κάνεις τα ίδια οπότε στο τέλος αν σου κάτσει και κόψεις από κάποιον βαθμούς να λες πως έδωσες και το πρωτάθλημα.
Αυτός που κάνει αυτές τις μαλακίες, μπορεί να είναι παράγοντας ή προπονητής;
Κυρίες και κύριοι να τελειώνουμε. Όποιος είναι μάγκας ας κερδίσει όλους τους αγώνες κι ας πάρει το πρωτάθλημα.
Όποιος είναι μάγκας, ας ανεβάσει την ομάδα του στην πρώτη 5τάδα όπως υποσχέθηκε.
Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ έχει περιθώριο να χάσει κι έναν αγώνα και να πάρει το πρωτάθλημα.
Αν τα παιδιά τα καταφέρουν θα τους συγχαρούμε, αλλά θα θυμίσουμε σε όλους πως ότι "έχασε" η ΑΡΤΑΚΗ τα προηγούμενα χρόνια, την τελευταία στιγμή το γκρέμιζαν οι παράγοντες.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει 7 νίκες σε 7 αγώνες. Αν δεν μπορεί, δεν θα του φταίει κανείς.
Εμείς από εδώ και στο εξής, θα έχουμε άλλη συμπεριφορά, σ΄ αυτούς που πραγματικά πάνε να παριστάνουν τον μάγκα, ενώ ξέρουν πως δεν θα γίνουν ποτέ.