Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Θέμα με ΑΡΤΑΚΗ & ΗΡΑΚΛΗ!!!

Όταν κάποιος αφήνει την φαντασία του να τρέχει, αντίθετα με την κατεύθυνση που τρέχει ο ίδιος, τότε υπάρχει ένα θέμα, το οποίο δεν ξέρουμε αν και η επιστήμη μπορεί να κάνει κάτι. Εμείς πάντως δεν μπορούμε.
Το ακούσαμε κι αυτό. Κάνουμε λέει την πάπια ώστε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ "να χτυπήσει" την ΑΡΤΑΚΗ και την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε και πάλι επίθεση στην....
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, για να την οδηγήσουμε σε ήττα από τον ΗΡΑΚΛΗ!!!!
Μας λένε επίσης πως στην Μακρυκάπα  ξέρουν τι θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές!!!
"Μεγάλε" να είσαι καλά και να μας προσφέρεις γέλιο, ώστε να μην έχουμε την ανάγκη να πάμε να δούμε παράσταση του Σεφερλή στο θέατρο!!!
Δεν περιμένουμε τίποτα από την Μακρυκάπα, η οποία έχει τον δικό της καθοδηγητή, ο οποίος πρέπει να στηρίξει τους φίλους του οι οποίοι είναι σε ομάδα εκτός του Δήμου και καλά κάνει. Εμείς δεν θα κρίνουμε, ούτε τον ίδιο, ούτε τους ανθρώπους της Μακρυκάπας. Εμείς έχουμε την άποψή μας για την ΑΡΤΑΚΗ και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και την έχουμε γράψει. Ποτέ όμως δεν γράψαμε πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Λένε πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είναι "οικογένεια" αλλά αυτό δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Στην ώρα τους όλα.