Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Καλημέρα κύριε Δήμαρχε

Μη μας θυμώνεις δήμαρχε. 
Εσύ είσαι ευτυχισμένος, αφού έχεις προσφέρει πολλά στην πατρίδα την οποία υπηρέτησες ως αστυνομικός, την υπηρέτησες ως αντιπολίτευση στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και ως δήμαρχος για 5 χρόνια. Πολλά δεν είναι;
Δήμαρχε κύριε Ψαθά, όποιος έχει πει πολλά ως αντιπολίτευση, δεν πρέπει να τα ξεχνά όταν έρχεται στην συμπολίτευση κι εσείς κύριε Ψαθά τα ξεχάσατε.
- Ξεχάσατε το περιβάλλον, για το οποίο είχατε υποσχεθεί πολλά, αλλά στην συνέχεια λουφάξατε και το γιατί, πρέπει να το πείτε στους δημότες, ΤΩΡΑ.
- Ξεχάσατε το αθλητικό κέντρο και τον ξενώνα στην Στενή, για ....
τον οποίο είχατε πει πάρα πολλά, αλλά όλως περιέργως το ξεχάσατε και αυτό το θέμα. Θυμόσαστε τι λέγατε και πως κατηγορούσατε τον Μπουροδήμο; Θα πρέπει να πείτε στους δημότες ΤΩΡΑ, γιατί λουφάξατε και γι΄ αυτό το θέμα.
- Ξεχάσατε  κύριε Ψαθά και τα περί τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής και όλα δείχνουν πως η περιοχή "χάνει και τους τουρίστες σπουδαστές" των ΤΕΙ και το γιατί το ξέρετε. Ακολουθήσατε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τα άσχημα για το ΤΕΙ έρχονται.
- Ξεχάσατε δήμαρχε τα περί αθλητισμού, αφού στην Δίρφυ έμεινε μόνο μία ομάδα ποδοσφαίρου και αυτή στην Γ΄ Κατηγορία και στα Μεσσάπια ξέρετε την κατάσταση των ομάδων κι αν δεν την ξέρετε ρίξτε μια ματιά στις βαθμολογίες και θα τα μάθετε όλα.
- Ξεχάσατε δήμαρχε κύριε Ψαθά πως είχατε υποσχεθεί να προστατέψετε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Το κάνατε; Θα πρέπει να απαντήσετε στους δημότες ΤΩΡΑ.
Αγαπητέ Δήμαρχε, θα περιμένουν οι δημότες τις δημόσιες τοποθετήσεις σας σ΄ αυτά τα θέματα και να ξέρετε πως θα έχουμε και άλλα τις επόμενες μέρες.
Απορούμε πάντως και με τους άλλους υποψηφίους οι οποίοι δεν σας ενοχλούν για τα θέματα αυτά.
Θα περιμένουμε και από αυτούς να πάρουν θέση, εκτός κι αν οι λόγοι που έκαναν τον κύριο Ψαθά να τα ξεχάσει, ισχύουν και για τους άλλους υποψηφίους.
Το apopsignomi θα επιχειρήσει να μιλήσει μ΄ έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, ο οποίος γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα θέματα του Δήμου.