Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η απάντηση

Την καλημέρα μας στον αγαπητό αναγνώστη από την Αρτάκη και τον ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Αγαπητέ φίλε, δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην απαντάμε σε αναγνώστες οι οποίοι έχουν διαφορετική άποψη και δεν συμφωνούν με την δική μας, αλλά την εκφράζουν με σοβαρότητα και χωρίς ύβρεις και απειλές.
Δεν αλλάξαμε και δεν θ΄ αλλάξουμε την άποψή μας φίλε, μέχρι και την ....
τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άποψή μας είναι πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα είναι ο πρωταθλητής, εκτός κι αν για κάποιους λόγους η ομάδα δεν θέλει ν΄ ανέβει κατηγορία.
Μπορεί η ΑΡΤΑΚΗ να έχει 4 βαθμούς διαφορά, αλλά τους έχει επειδή της το έκανε δώρο ο ΗΡΑΚΛΗΣ.  Τώρα δώρα δεν υπάρχουν. Τώρα ανάβουμε κεράκι στην εκκλησία και κρατάμε λαμπάδα την Ανάσταση.
Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε πει όλα. Δεν θα επαναλάβουμε τίποτα.
Είχαμε γράψει για το θέμα που υπήρχε με προπονητή και ποδοσφαιριστές και δικαιωθήκαμε. Είχαμε γράψει για το θέμα με τους τερματοφύλακες και πάλι δικαιωθήκαμε. Γιατί πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουμε κάτι παραπάνω.
Καλέ μας φίλε, δεν θα γράψουμε τίποτα, για τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα και τίποτα παραπάνω για τους παράγοντες με τα 700 ευρώ.  Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα.