Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά.

- Ο "μεγάλος & σχετικός" με την πολιτική και το ποδόσφαιρο από την Μακρυκάπα, επιμένει καθημερινά με τα μηνύματά του και τώρα κάπου ξεπέρασε και τα όρια, αφού έφτασε να μας λέει "να προσέχουμε" και την οικογένειά μας!!!  "Μεγάλε" συνέχισε αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και να σε χαίρονται αυτοί που πιστεύουν πως με απειλές θα μας....
κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι. Σε λίγο θα διαβάσεις κι άλλα για το θέμα.

- Όσοι μας ξέρουν, ξέρουν πως δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν και πως δεν θα γίνουμε ποτέ το παπαγαλάκι κανενός. Δεν πουλάμε εύκολα το τομάρι μας και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το "πες στον δικό σου, να μην γράφει αυτά που γράφει"  δεν θα βρει ποτέ ανταπόκριση. Έχουμε την δική μας άποψη και αυτή στηρίζουμε, αλλά στηρίζουμε και ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε. Υπάρχει φυσικά κι ένα αλλά. Ποιο είναι αυτό; Κάνουμε μια δουλειά και είναι φυσικό να μην προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας. Που είναι το κακό; Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, μην κάνετε λάθη μαζί μας. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να μας επηρεάσει, για να σας στηρίξουμε ή όχι. Αυτό είναι στην δική μας ευχέρεια και κανείς δεν αποφασίζει για μας και κανείς δεν θα κοστολογήσει την δουλειά μας.  Όσοι δώσετε βάση σε άλλους, οι οποίοι λένε πως "μας έχουν" και πως θα κανονίσουν αυτοί, σας σπρώχνουν σε μεγάλο λάθος. Για μας αποφασίζουμε  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και θα το διαπιστώσετε.

- Χαμός έγινε με τους παράγοντες "των 700 ευρώ", αφού πολύ έπεσαν από τα σύννεφα. Τώρα έχουμε και αλλαγές. Τώρα έχουμε και την εκδίκηση!!! Ναι καλά διαβάσατε. Κάποιοι κατεβάζουν και τα παντελόνια όχι μόνο για να χάσουν, αλλά και για να μην κουράσουν τον αντίπαλο. Εμάς μας αρέσει αυτό το παιχνιδάκι και θέλουμε να το συνεχίσουν, για να έχουμε να γράφουμε με το τέλος του πρωταθλήματος....

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα της Χαλκίδας και της Εύβοιας και όποιος δεν το κατάλαβε θα γίνει απλά ρόμπα. Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ μάτια και αυτιά, αφού γράφαμε πάντα την άποψή μας και την στηρίζουμε πάντα. Δεν κάνουμε κουτσομπολιό στα καφενεία και ούτε κάνουμε χρήση σπασμένου τηλεφώνου και μετά να λέμε όχι εμείς, αλλά κάποιος άλλος. Ξαναγράφουμε. Εδώ ότι γράφει δεν ξεγράφει.

-  Ο τελικός κυπέλλου Εύβοιας άφησε σημάδια και τα οποία δεν θα σβήσουν από την μνήμη κανενός. Αυτό που έχει πάντως την σημασία του, είναι πως κάποιοι τον παρουσίασαν ως φανταστικό τελικό και άλλα σχετικά. Συγνώμη, αλλά τα 6 γκολ δεν κάνουν φανταστικό έναν τελικό. Τα λάθη ήταν πολύ περισσότερα από τα γκολ και το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, δεν οδηγεί στο συμπέρασμα πως παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο.