Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και με υγεία.
- Όλα καλά και με καθαρό μυαλό προχωράμε μέχρι το τέλος Μαΐου, αφού τότε θα έχουμε τελειώσει ποδοσφαιρικά, αλλά και με τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Μέχρι τότε θ΄ ακούτε πολλά και διάφορα και θα σας σερβίρουν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, όπως τα γουστάρει ο κάθε υποψήφιος. Στο Δήμο Χαλκιδέων Παγώνης και Καθαροσπόρης έβγαλαν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και είναι νικητές οι ίδιοι, με μόνο όμως ένα κοινό συμπέρασμα. Και στις δύο δημοσκοπήσεις η Βάκα είναι στην Β΄ Κυριακή. Κύριοι, γιατί διαφωνήσατε....
μαζί μας που γράψαμε πως η παράταξη της κυρίας Βάκα είναι στην Β΄ Κυριακή και να δούμε αν θα έχει αντίπαλο τον κύριο Παγώνη ή τον κύριο Καθαροσπόρη; Εμείς πιστεύουμε όλες τις δημοσκοπήσεις για την Α΄ Κυριακή.

- Πάντως η κυρία Βάκα σύμφωνα με δημοσκόπηση του στους δρόμους, σε συζητήσεις και με τα δεδομένα ξεπερνάει το 35%  και πάει προς το 40%.  Την διαφορά την δημιουργεί η κυρία Βάκα ως προσωπικότητα η οποία δεν έχει κουράσει τους δημότες και δεν κουβαλάει μαζί της κάποια φθορά, αλλά δεν έχει και το μια από εδώ και μια από εκεί. Ο κόσμος δείχνει να πηγαίνει προς την κυρία Βάκα, αφού πάει να επαληθευτεί το σενάριο που ήθελε να υπάρχει συνεννόηση Παγώνη - Καθαροσπόρη. 

- Ψυχραιμία κύριοι. Δεν θα έχουμε αυτή την εβδομάδα αποφάσεις της Πειθαρχικής για τα όσα έγραψαν με εκθέσεις τους ο παρατηρητής και μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Αυτοί που δημιούργησαν θέματα θα κληθούν σε απολογία και μετά θα έρθουν οι ποινές.

- Φαίνεται πως "ο μεγάλος και σχετικός" από την Μακρυκάπα δεν θα μας ξαναενοχλήσει, εκτός κι αν δεν έχει λόγο, αφού έκρινε πως ούτε γραπτό λόγο έχουμε, ούτε έξυπνοι είμαστε, ούτε φυσικά μπορούμε να αντέξουμε την πίεση που μας άσκησε και μας έβγαλε νοκ άουτ. Ας είναι καλά ο άνθρωπος, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν θέλει πολύ, ν΄ αρχίσει κάποιος να πιστεύει πως είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

- Λένε πως στον αγώνα Βατώντας - Ηρακλής Ψαχνών, παράγοντας άλλης ομάδας "πλησίασε" πάρα πολύ στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών και κάτι είπε!!!! Εμείς δεν το πιστεύουμε, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Άραγε δεν ξέρει ο κύριος πως με το να λέει συνεχώς πως έχει στο χέρι του τους διαιτητές μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα;

- Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και θα χαθούν πολλοί βαθμοί στους επόμενους αγώνες. Να προσέχουν κάποιοι, γιατί για να πετύχεις τον στόχο θα πρέπει να το θέλει και η νύφη και ο γαμπρός!!!!

- Όποιος δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη μπάσταρδος, να πάει να την μάθει, γιατί κάποιοι παράγοντες της ΕΠΣΕ οι οποίοι έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, τα έχουν πάρει στο κρανίο και βλέπουμε να ρίχνουν "καμπάνες" οι οποίες θα κάνουν πολύ θόρυβο.

- Ο κ. Φάνης Σπανός θα παρουσιάσει τους υποψηφίους στην Εύβοια και καλά θα κάνει. Ο κόσμος στηρίζει τον Φάνη, αλλά και τα ΜΜΕ της Εύβοιας στην πλειοψηφία τους έχουν πεισθεί πως αυτός θα είναι ο νικητής και δηλώνουν πλέον πως το αξίζει. Όταν σε στηρίζουν και σε χαρακτηρίζουν άξιο, αυτοί που μέχρι πριν λίγο καιρό σε στόλιζαν, τι άλλο να θέλεις;