Τρίτη 2 Απριλίου 2019

"Δόση" Παγώνη καθημερινά

Τελικά όταν οι ραδιοφωνατζήδες θέλουν, μπορούν.
Κάθε πρωί λοιπόν ο δήμαρχος κύριος Παγώνης βρίσκει τον τρόπο να είναι σε ραδιοφωνικές εκλογές για να λέει διάφορα και μάλιστα χωρίς αντίλογο!!
Χθες πρωταπριλιάτικα βγήκε να πει τα δικά του για την οικία Μιαούλη στα Φύλλα.
Οι ραδιοφωνατζήδες τα έβαλαν με την κυρία Βάκα, η οποία όμως δεν είναι αυτή που έβγαλε το θέμα στις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς και δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί η κριτική και τα σχόλια έπεσαν όλα πάνω στην κυρία Βάκα, η οποία όπως είχε υποχρέωση έστειλε αρμοδίως μια επιστολή, μετά...
την δημοσιοποίηση του θέματος.
Το θέμα της οικίας Μιαούλη, το ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο κύριος Βασίλης Βούλγαρης, πρόεδρος της ομάδας του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και υποψήφιος με τον Βασίλη Καθαροσπόρη.
Να θυμίσουμε πως ο κύριος Βούλγαρης και άλλοι από τα Φύλλα, άσκησαν πολλές φορές κριτική για το θέμα αυτό και όχι άδικα. Αυτά που λέει ο κύριος Παγώνης τα λέει τώρα και μετά την βαβούρα που ξέσπασε. Οι κάτοικοι των Φύλλων δεν είναι ηλίθιοι και δεν μασάνε με τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους 3 μήνες στο χωριό τους και την ώρα που θα πάνε στην κάλπη, θα κρίνουν την αδιαφορία των τελευταίων χρόνων.