Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα.

- Τελικά ο Παγώνης δεν άντεξε και άρχισε "τα χτυπήματα" προς τον Βασίλη Καθαροσπόρη και το κυριότερο είναι το ότι άρχισαν τα παπαγαλάκια να στήνουν στα 6 μέτρα τον Καθαροσπόρη προφανώς με εντολή άνωθεν. Φαίνεται πως αυτά που είπε ο Μαρκόπουλος εκνεύρισαν κάποιους και ιδιαίτερα επιχειρηματίες "της ομάδας" οι οποίοι  άρχισαν....
τα λάθη. Πάντως αν περάσει στην αντεπίθεση ο Καθαροσπόρης τότε θα έχουμε δράματα.

- Έχουμε ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο σε όλες τις κατηγορίες. Για την Α΄ Κατηγορία πάντως, στην κορυφή δεν βλέπουμε αλλαγές, αφού η ΑΡΤΑΚΗ παίζει στην έδρα της με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ επίσης στην έδρα του. Ευκολάκια δηλαδή τα παιχνίδια, αλλά έχει και δύσκολα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

-Δεν περιμένουμε μόνο την απόφαση για την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ από την ΕΠΟ, αλλά και την απόφαση για τον αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ. Πιστεύουμε πως αν όχι σήμερα, την Δευτέρα θα έχουμε τις αποφάσεις.

- Μάχη στην Βόρεια Εύβοια μεταξύ Δημόπουλου και Αναγνώστου!!! Ο ένας καταγγέλλει τον άλλον και η Βόρεια Εύβοια περνάει ωραία, αφού το βλέπει ως θεατρική παράσταση και χωρίς εισιτήριο.

- Καλημέρα σε όλους τους υποψηφίους, όλων των παρατάξεων, αλλά θα πρέπει να γράψουμε και κάτι για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κυρίες και κύριοι οι δημότες δεν θα δώσουν την ψήφο και τον σταυρό τους, σ΄ αυτούς που ανεβάζουν περισσότερες φωτογραφίες και το κυριότερο, δεν θα ψηφίσουν αυτούς που ανεβάζουν φώτο από την παρουσία τους σε ταβέρνες και άλλα σχετικά. Όταν μιλάτε στους πολίτες και τους λέτε για την δύσκολη καθημερινότητα και ξέρετε πως δεν έχει στο σπίτι του τα απαραίτητα, δεν μπορεί να σας βλέπει μετά να το έχετε ρίξει στην μάσα.