Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν αλλάζουμε σε τίποτα και για τίποτα την άποψή μας για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα επαναλάβουμε την άποψή μας. Η διοίκηση που ανέλαβε την σωτηρία της ομάδας, απέτυχε και μάλιστα παταγωδώς και δεν έχει κανέναν λόγο να μην αφήσει με το τέλος του πρωταθλήματος τις τύχες της ομάδας σε ανθρώπους οι οποίοι με σχέδιο και προγραμματισμό θα δώσουν την ευκαιρία στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να προσπαθήσει την επόμενη 3ετία να οργανωθεί ως .....
ομάδα, να επανέλθει αμέσως στις Εθνικές κατηγορίες και φυσικά σε μια 5ετία να πάρει την θέση του σε επαγγελματική κατηγορία.
Για να γίνουν αυτά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να είναι εξαρτώμενος από τον κάθε δήμαρχο ή πολιτικό και να μην περιμένει τίποτα από κανέναν.
Τα πρώτα 3 χρόνια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να είναι αυτόνομος και να μην περιμένει τις φιλανθρωπίες για να έχουν το φαγητό τους οι ποδοσφαιριστές ή για να μην παρακαλάνε για να πάρουν τα συμφωνηθέντα.
Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα η σημερινή διοίκηση, θα πρέπει να απευθύνει κάλεσμα προς όποιον θέλει και μπορεί να αναλάβει για την επόμενη 3ετία την ομάδα και να του δώσει την εντολή σχηματισμού διοίκησης. Να προχωρήσει στις αρχές Ιουνίου σε Γενική Συνέλευση και εκλογές με καθαρές διαδικασίες και χωρίς παρατράγουδα. Σε αυτές τις διαδικασίες θα πρέπει να πάρουν μέρος, αυτοί που θα αποφασίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας, πληρώνοντας την απλή συνδρομή του, χωρίς κραυγές και πάρε δώσε.
Φίλες και φίλοι, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. 
Όχι άλλη απαξίωση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτή η ομάδα, αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο και θα τα καταφέρει, αν η σημερινή διοίκηση, της το επιτρέψει και δεν επικρατήσει πάλι το ΕΓΩ.
Επειδή ακούμε πολλά, η ομάδα δεν θα ανήκει σε κάποιον που θα έρθει από το πουθενά και σίγουρα θα στηρίξει το μέλλον της στην Χαλκίδα και την Εύβοια. 
Η νέα διοίκηση θα δώσει προτεραιότητα σε ανθρώπους από την Εύβοια. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία τους θα είναι από την Εύβοια.
Φίλες και φίλοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και απλά απαξιώθηκε για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί και θα καταφέρει να πάει ψηλά.