Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ο κύριος γιάννης Αναγνώστου

Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.
Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου έχει μια καλή οικονομική επιφάνεια και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμφανίσθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα της περιοχής του και οφείλουμε να γράψουμε πως τα κατάφερε.
Γιατί τα κατάφερε; Γιατί είχε και διέθεσε χρήματα και είχε δίπλα του, έναν φίλο του και γνώστη του ποδοσφαίρου, τον προπονητή κύριο Θανάση Γουρνά και φυσικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι διψούσαν για διάκριση και οι οποίοι περνούσαν καλά, αφού ο κύριος Αναγνώστου πλήρωνε ....
καλά και με το παραπάνω.
Που χάλασε το καλό σκηνικό;
Χάλασε γιατί εμφανίσθηκαν όπως πάντα, αυτοί που φούσκωναν τα μυαλά του προέδρου και προσπαθούσαν με πλάγιους τρόπους να δημιουργήσουν θέματα στην ομάδα και στις σχέσεις Αναγνώστου - Γουρνά και τα κατάφεραν.
Ο κ. Αναγνώστου δεν χρειάσθηκε να ξεκινήσει να αποκτά δικά του Μέσα Ενημέρωσης, αφού όλα τα ΜΜΕ της περιοχής του, δεν έλεγαν κάτι που δεν γούσταρε ο κύριος Αναγνώστου. 
Δική του η ομάδα, δικά του τα ΜΜΕ, δικά του τα λεφτά οπότε έκανε ότι ήθελε.
Παρελθόν όλα αυτά, αλλά έχουν την σημασία τους.
Σήμερα κάποιοι με τους οποίους συνεργάσθηκε τον βρίζουν και έφτασαν να τον χαρακτηρίζουν ρουφιάνο, γιατί τους κατήγγειλε στην πολεοδομία για μια αυθαιρεσία!!!1
Ξέχασαν όμως πως οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να καταγγέλλουν τον Γιάννη Αναγνώστου για τα πάντα. Ακόμη και για το ποσοστό που θα έπρεπε να δίνει η ομάδα στον Δήμο από τα εισιτήρια!!!
Έλεος κύριοι. 
Κατηγορήστε τον για όσα θέλετε, αλλά όχι και γι΄ αυτό.
Στο τέλος θα πείτε πως έβαλε και λεφτά στην τσέπη του από την ομάδα!!!
Προσέξτε τώρα.
Άλλο το να αυθαιρετείς για προσωπικό όφελος και άλλο αυτό με τα εισιτήρια.
Έχει ανάγκη ο Αναγνώστου από 2.000 - 3.000 ευρώ που θα χρειαζόταν να δώσει στον Δήμο;
Ας μη γελιόμαστε. Έπαιξε και έχασε ποδοσφαιρικά ο Αναγνώστου, γιατί απλά προτίμησε τους γλείφτες και τους χειροκροτητές, από τους φίλους του και αυτούς που του έλεγαν την αλήθεια.
Παρεξηγήθηκε με τον φίλο του Γουρνά, γιατί άκουγε αυτούς που ζήλευαν τον Γουρνά και ήθελαν να τον διώξουν από το πλευρό του Αναγνώστου, για να παίζουν τα παιχνίδια τους άνετα.
Θυμόμαστε όλοι τι έλεγε ο κ. Τσίρκοβιτς για τον Γουρνά και πως στο τέλος στόλισε τον Αναγνώστου.
Παρεξηγήθηκε με τον Παπακωνσταντίνου, γιατί κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά και στο τέλος, αυτοί οι κάποιοι βρέθηκαν δίπλα στον Παπακωνσταντίνου, ενώ οι δυο τους είναι στα δικαστήρια.
Τέλος πάντων.
Ο κ. Αναγνώστου θα μπορούσε να είναι ένας δυναμικός ποδοσφαιρικός παράγοντας, αλλά είναι σε μια περιοχή όπου κυριαρχεί η πλατεία του χωριού και αυτή την ελέγχει καλά. Μένει λοιπόν εκεί όπου μπορεί και ελέγχει την κατάσταση, γιατί φοβάται να πετάξει ψηλότερα.