Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα....

Να γράψουμε μια καλή κουβέντα για παράγοντες της ομάδας του ΒΑΤΩΝΤΑ οι οποίοι ήθελαν να κερδίσει η ομάδα τους τον ΗΡΑΚΛΗ ώστε να μην είναι στην ζώνη υποβιβασμού και το ίδιο έκαναν και με αντίπαλο την ΑΡΤΑΚΗ και οι οποίοι απομάκρυναν τον τύπο ο οποίος παριστάνει τον παράγοντα σε άλλη ομάδα και πήγε στο γήπεδο του Βατώντα 90΄ πριν την έναρξη και μάλιστα στο χώρο των αποδυτηρίων και έψαχνε τον Μεθενίτη, για να τον γ..... όπως φώναζε για να τον ακούνε οι άλλοι, αλλά ήξερε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχε....
πάει ακόμη στο γήπεδο. Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του Βατώντα, έταζε και λεφτά αν κέρδιζαν τον ΗΡΑΚΛΗ!!! Παράγοντας του Βατώντα και μπράβο του, τον απομάκρυνε και του είπε πως οι του Βατώντα δεν πάνε στο γήπεδο της ομάδας τους για να κάνουν τα ίδια.
Κατά την διάρκεια του αγώνα ο τύπος και άλλοι δύο παράγοντες της ίδιας ομάδας, έβριζαν και προκαλούσαν ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και ιδιαίτερα τους Ρεπετσά και Παλαιολόγο!!!
Αλήθεια τι πρόβλημα είχαν όλοι αυτοί;
Προτείνουμε, να πάνε και στο γήπεδο της Μακρυκάπας την επόμενη εβδομάδα που θα παίζει εκεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ και να κάνουν τα ίδια.
Δεν θα πάνε όμως. Δεν θα πάνε γιατί εκεί υπάρχει και δάσος και υπάρχουν λύκοι, αλεπούδες και άλλα άγρια ώα τα οποία ψάχνουν τροφή και ιδιαίτερα κότες, τις οποίες τις έχουν για ορεκτικό!!!!
Καλησπέρα σας.