Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.

- Βροχές σήμερα και θα έχουμε προβλήματα στα γήπεδα, αφού δεν είναι και τα καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ψυχραιμία όμως, γιατί οι δήμαρχοι θα μας πούνε πως πρέπει να τους ξαναδώσουμε την ψήφο μας, ώστε να προλάβουν να τα φτιάξουν!!!! Ας μη γελιόμαστε. Απέτυχαν παταγωδώς στο θέμα των γηπέδων και οι άμπαλοι και οι του ποδοσφαίρου. Ο λόγος είναι απλός. Οι άμπαλοι δεν τα ....
πάνε καλά με αυτό το άθλημα και αδιαφόρησαν επιδεικτικά. Κάποιοι που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο απλά "το βίασαν" γιατί η σχέση τους είχε να κάνει με την αυτοπροβολή τους και την καρέκλα. 

- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πέρασε κάποιες δύσκολες μέρες, με ένα πρόβλημα υγείας που είχε η πάντα χαμογελαστή σύζυγός του Χριστίνα. Ο πρόεδρος αγαπάει την οικογένειά του και πραγματικά είχε μεγάλη ανησυχία, σε αντίθεσή με την σύζυγό του η οποία ήταν ψύχραιμη. Αγαπάει ο πρόεδρος και σ΄ αυτή την περίπτωση καλά κάνει. Χθες άφησαν πίσω τους αυτή την περιπέτεια και τους είδαμε χαμογελαστούς. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα καλά και αγαπημένοι.

- Σήμερα θέλουμε να μην γράψουμε τίποτα για τους αγώνες, τους διαιτητές και το παρασκήνιο. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και πιστεύουμε πως όλοι θέλουν να βοηθήσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι κάποια παράγκα. Καλή επιτυχία στις ομάδες, αλλά και στους διαιτητές ιδιαίτερα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε εκπλήξεις σε ότι έχει να κάνει με τα προγράμματα των παρατάξεων που διεκδικούν να διοικήσουν τον Δήμο. Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, κάπου εκεί στις 5 Μαΐου θα έχουμε ανακοινώσεις οι οποίες θα αφορούν τα θέματα παιδείας και αθλητισμού, θα αφορούν δηλαδή τις νέες και τους νέους αυτού του δήμου.

- Στο Δήμο της Ερέτριας υπάρχει ένα τρελό παιχνίδι επικοινωνίας, το οποίο όμως δεν απαντά στα θέματα της καθημερινότητας, αλλά στο πόσο άχρηστος είναι ο αντίπαλος, όποιος κι αν είναι αυτός.  Άνθρωποι της ενημέρωσης έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και έχουν αναλάβει εργολαβικά να δοξάσουν τον έναν και να "θάψουν" τον άλλον υποψήφιο. Για να μην τρελαθούμε τελείως, οι δήμαρχοι πρέπει να μιλούν για αυτά που δεν έκαναν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, γι΄ αυτά που πρέπει και μπορούν να κάνουν.

- Στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, ο δήμαρχος παίρνει τα μηνύματα από τους δημότες και έχει καταλάβει πως κάτι δεν πήγε καλά στον σχεδιασμό του προεκλογικού αγώνα. Σε κάθε στροφή τον περιμένει και μια δυσάρεστη έκπληξη. Την συνάντησε πηγαίνοντας στην Στενή, πηγαίνοντας στην Μακρυκάπα, την Τριάδα και άλλες δημοτικές Κοινότητες και από σήμερα θα την συναντήσει πηγαίνοντας προς Καστέλλα και από Δευτέρα θα την βρίσκει μπροστά του και μέσα στα Ψαχνά, όπου πίστευε πως κανείς δεν μπορεί να του πάρει ψήφους. Δεν ξέρουμε κάτι ιδιαίτερο για τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, γιατί δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή, αλλά ξέρουμε το πόσο απογοητευμένοι είναι οι δημότες από τα 5 χρόνια που ο κύριος Ψαθάς είναι δήμαρχος.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, προσπαθούν να μας χρεώσουν στο άρμα κάποιου υποψηφίου Δημάρχου και στο Δήμο Χαλκιδέων και στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς έχουμε δηλώσει το πως και το γιατί και οι δημότες το έχουν καταλάβει. Δεν είναι δυνατόν να έζησε η Ελλάδα τα χειρότερα τα χρόνια αυτά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και οι Έλληνες να στηρίξουν υποψηφίους που έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ. Δεν είναι ηλίθιοι οι πολίτες και δεν θα τους δώσει κανείς να φάνε σανό. Για μας το στοίχημα είναι προσωπικό και θέλουμε να το κερδίσουμε. Ας ψηφίσει ο καθένας όποιον κρίνει καλύτερο, αλλά όχι αυτούς που έχουν την στήριξη αυτών που ξεπούλησαν τα πάντα.