Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και με το καλό να υποδεχτείτε το 2020.  Ούτε καν 40 ώρες δεν έμειναν και θα πούμε άντε γεια στο 2019. Αυτές οι ώρες όμως είναι ...
κρίσιμες για πολλούς και για πολλά.

- ΑΡΤΑΚΗ και ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν μοιράστηκαν βαθμούς αφού τα γκολάκια μετράνε στον θεσμό του Κυπέλλου Εύβοιας και στην ημιτελική φάση και μάλιστα τα εκτός έδρας γκολάκια μετράνε και λίγο παραπάνω.
Το 1 - 1 δεν είναι σκορ πρόκρισης αλλά δίνει ένα προβάδισμα στον ΗΡΑΚΛΗ.

- Σήμερα θα έχουμε πληρωμές στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή συνέχεια παραιτήσεων; Πάντως ένας κύριος πηγαίνει δεξιά κι αριστερά και διαδίδει πως όλα είναι έτοιμα και θα διώξουν τον Τοκπασίδη. Καλέ μας κύριε, έχετε θέμα, αλλά η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια. Τι σας έκανε άραγε ο Τοκπασίδης;;; Ο μόνος που έχει την θέση του προπονητή και μάλιστα με συμφωνητικό, είναι ο Τοκπασίδης. Οι υπόλοιποι λάθρα βρεθήκατε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να μην παρέμβει και πληροφορίες λένε πως θα κληθούν να καταθέσουν και υπάλληλοι της Περιφέρειας, οι οποίοι μάλλον υπογράφουν ή δεν υπογράφουν, ανάλογα με το ποια ομάδα έχουν απέναντί τους και ποιο πρόσωπο τους ζητά να κλείσουν τα μάτια.

- Στην ΕΠΣ Εύβοιας δεν ανησυχούν, αφού λένε πως όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τον νόμο. δεν μας είπανε όμως με ποιον ακριβώς νόμο. Από την Πέμπτη θα έχουμε να γράψουμε πολλά και διάφορα και για πολλούς.