Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

....σουτάκια


- Ελάτε ν΄ αποχαιρετήσουμε το 2019, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Οι απειλές δεν μας τρομάζουν και δεν θα καλύψουμε τίποτα και κανέναν.
Το να παριστάνουν κάποιοι τους κυρίους και τους έντιμους και τους καθαρούς, εμάς δεν μας αγγίζει. Στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο "οι πασπαρτού", οι δήθεν και οι έχοντες πλάτη θα ξεσκεπαστούν. Αυτοί που δεν βούτηξαν στο μέλι με ....
την κουτάλα και αυτοί οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν για άλλους λόγους το ποδόσφαιρο, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κύριο Γιάννη Ρέτσα, να βοηθήσει ώστε να σπάσει το απόστημα στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και να πάψουν κάποιοι να υπάρχουν σ΄ αυτό μόνο και μόνο για να διακινούν μαύρο χρήμα, να βάζουν χρήμα στην τσέπη τους και να κρατούν ομήρους ομάδες, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν θα πρέπει να δείχνουν ενδιαφέρον μόνο για την ψήφο του κάθε Σωματείου, αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στα σωματεία.
Έχουμε σε εκτίμηση τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα και θα επαναλάβουμε πως ήμασταν από τους λίγους που επέμεναν να αναλάβει την θέση προέδρου στην ΕΠΣΕ. Τα γραπτά μένουν αγαπητέ πρόεδρε και επιτρέψτε μας να γράψουμε μια δική σας φράση. "Κοιτάξτε ποιοι σήμερα είναι φίλοι σας". Που ήταν άραγε αυτοί πριν;;;
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Ο νέος χρόνος έρχεται σε λίγες ώρες και από τις πρώτες μέρες του 2020 θ΄ αρχίσουν οι αποκαλύψεις και θ΄ αρχίσουμε από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.
Αυτοί που απειλούν να ξέρουν πως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.
Ας φοβηθούν οι δήθεν.