Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν κρύβουμε τις απόψεις και τις θέσεις μας γι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν θα παίξουμε και το παιχνιδάκι κανενός. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε και αυτό το ξέρουν τα άτομα που πρέπει. Πάντως δεν αποφασίζουμε εμείς και ....
σε καμία περίπτωση δεν έχουμε και ευθύνη. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα και την Τρίτη θα δούμε την συνέχεια του παιχνιδιού. 

- Δεν παρεξηγούμε κανέναν, αλλά με την προϋπόθεση να μην παρεξηγούν κι αυτοί εμάς. Κύριοι να λέτε όσα θέλετε εναντίον μας, αλλά η αλήθεια λέει πως βάλατε το δάχτυλο στο μέλι και πρέπει να μας πείτε αν ήταν καλής ποιότητας. Λένε πως δεν κάνατε σωστά την δουλειά σας, γιατί δεν βάζουμε ποτέ το χέρι στο μέλι όταν έχουμε βαμμένα νύχια!!!! Η βαφή νυχιών χαλάει την ποιότητα!!!!

- Χιόνια είχαμε στην Βοιωτία, αλλά χτύπησε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγίου Θωμά και χτύπησε στην Εύβοια, αφού συνεχίζει με προπονητή στον πάγκο του τον κύριο Γιώργο Λάμπρου. Να ευχηθούμε στον κύριο Λάμπρου καλή επιτυχία.

- Ανέλαβε ο κύριος Βέττας ως προπονητής την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ο Αντώνης Γεραντώνης περίμενε να βρει στα καλύτερά του τον κ. Βέττα και να τον βοηθήσει ώστε με την δουλειά να χάσει ευκολότερα αυτά που του περισσεύουν. Η ΑΕΧ σε 14 αγώνες έχει 18 βαθμούς με 6 νίκες και 8 ήττες, ενώ έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δεχθεί 24. Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον κ. Βέττα και καλή πορεία στην ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

- Δεν ήξερα δεν υπάρχει πλέον. Τώρα όλοι γνωρίζουν πως μέχρι σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει διοίκηση και όλα ήταν στον αέρα. Τι πρέπει να γίνει τώρα; Όλα από την αρχή, αλλά με προϋποθέσεις, αφού τώρα όλοι ξέρουν. Ξέρουν πως "χάθηκαν' το βιβλίο μελών, το βιβλίο ταμείου και δεν ξέρουμε τι άλλο, ενώ φήμες λένε πως κυκλοφορούν και σφραγίδες του σωματείου, αδέσποτες!!!!! Όποιος νομίζει πως κάτι είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ας φέρει ένα έγγραφο με το οποίο να το αποδεικνύει. Το ότι δεν υπάρχει διοίκηση το γνώριζαν πολλοί, αλλά έκαναν υπομονή και πίστευαν πως κάτι μπορεί ν΄ αλλάξει.