Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Η αλήθεια

Η δυσφήμιση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου δεν είναι κάτι που μπορεί να το αγνοεί κάποιος.
Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές επιλέγουν την ομάδα στην οποία θ΄ αγωνισθούν και διασφαλίζουν τα πάντα, με τους τρόπους που τους επιτρέπει ο αθλητικός νόμος και ο κανονισμός ποδοσφαίρου.
Οι ιδιωτικές συμφωνίες έχουν να κάνουν με πρόσωπα και όχι με το ερασιτεχνικό σωματείο.
Είναι δυσφήμιση του ποδοσφαίρου με δημόσια και ομαδική δήλωση να λες πως....
αν δεν πληρωθείς δεν θα κατέβεις να αγωνισθείς.
Κανείς δεν δικαιολογεί τα όσα συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο, αλλά αυτό που έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές ήταν εγκληματικό και με τον τρόπο τους έδειξαν τον ποδοσφαιρικό τους χαρακτήρα.
Πέρασαν και από άλλες ομάδες οι περισσότεροι, έμειναν κι εκεί απλήρωτοι, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να προχωρήσουν σε αποχή, γιατί ήξεραν τι θα συνέβαινε. Τώρα βρήκαν ακέφαλο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θέλησαν να δείξουν πως είναι μάγκες.
Δεν είναι και πλέον δεν θα έχουν την στήριξη αυτών που σέβονται την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Από αύριο κι μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι όποιος από τους ποδοσφαιριστές ζητήσει συγνώμη από την ομάδα και κάνει δήλωση πως μέχρι τέλος του πρωταθλήματος θα παλέψει για ν΄ αποκαταστήσει το κύρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα έχει θέση στην ομάδα. Όποιος δεν το κάνει, τότε απλά η όποια διοίκηση προκύψει, οφείλει να τιμωρήσει για δυσφήμιση τους ποδοσφαιριστές και να στείλει την απόφασή της στην ΕΠΣΕ και ΕΠΟ για επικύρωση.
Αν αυτό δεν το κάνει η διοίκηση, τότε τον λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη, μαζί με όλα τα άλλα που θα διερευνήσει.
Για να το ξεκαθαρίσουμε, απειλές, ύβρεις και μαγκιές, δεν θα περάσουν, τουλάχιστον σ΄ εμάς.