Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση - Ευχές

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το τέλος του 2019 κλείνει ένας ιστορικός κύκλος για την πατρίδα μας, ο οποίος οριοθετείται  από τη έλευση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης και την απομάκρυνση των λαϊκιστών από την εξουσία, οι οποίοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, αφού αναδείχθηκαν, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό με κάθε μέσο, επισωρρεύοντας πολλά δεινά σε κάθε τομέα διακυβέρνησης τους, από την ...
οικονομία και την παιδεία έως τις εξωτερικές σχέσεις, την τάξη και την ασφάλεια.
 Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που επιχείρησαν να υπονομεύσουν κάθε θεσμό της αστικής Δημοκρατίας και να ποδηγετήσουν τη σκέψη και το συναίσθημα των Ελλήνων, με τη χρήση κάθε μέσου επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας αδίστακτους  ανθρώπους, στο όνομα της αριστεράς και, δήθεν, της προόδου.
Στον χρόνο αυτό, ο ελληνικός λαός, αντιλαμβανόμενος την επίμονη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στην εγκαθίδρυση καθεστωτικού πρότυπου Λατινοαμερικάνικης χώρας, τους απομάκρυνε και ανέθεσε την εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στέλνοντας, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, το μήνυμα, ότι οι λαϊκιστές και οι συνοδοιπόροι τους δεν είναι ανίκητοι, όταν συγκρούονται με τη φιλελεύθερη σκέψη και την πρόοδο.
Την απερχόμενη χρονιά, η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, αφού με τις προσπάθειες των μελών και φίλων της διέδωσε, και ο Ευβοϊκός λαός συνυπέγραψε, «τη Συμφωνία Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέγραψε μοναδικές νίκες σε κάθε ευκαιρία εκλογικής αντιπαράθεσης με την οπισθοδρόμηση και τον λαϊκισμό, έτσι ώστε το 2019 να μείνει αναμφίβολα ως ορόσημο στην ιστορία της Παράταξης στην Εύβοια.
          Το 2020, ας είναι η χρονιά που ο ελληνικός λαός θα αρχίσει να δρέπει τους καρπούς της προσπάθειας που ξεκίνησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και την ανάδειξη τής Ελλάδας όχι μόνο ως πόλου έλξης επενδυτών παγκοσμίου βεληνεκούς, αλλά και ως απαραίτητης σταθεράς στον ευαίσθητο χώρο των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, εύχονται σ’ ολόκληρο τον Ευβοϊκό λαό να χαρούν έναν χρόνο με υγεία, χαρές και επιτυχία σε κάθε δραστηριότητά τους και να διατηρήσουν άσβεστη την ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας!