Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Υγεία να φέρει το 2020 σε όλους και μακάρι να είναι μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα μας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να πιέσουμε την κυβέρνηση, ώστε να πάρει σωστές αποφάσεις για τους Έλληνες και φυσικά να βοηθήσει αν έχει δυνατότητες τους πρόσφυγες και να επιστρέφει στις χώρες τους, τους ....
λαθρομετανάστες. Όποιος Ευρωπαίος θέλει να βοηθήσει λαθρομετανάστες, ας πάρει κι αυτός στην χώρα του και όχι να κάνει υποδείξεις στην Ελλάδα.

- Ακυβέρνητο καράβι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού τώρα όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει διοίκηση, αφού ουδέποτε εγκρίθηκε στο αρμόδιο γραφείο η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και σε καμία επίσημη αρχή δεν υπάρχει η νέα διοίκηση. Ούτε στην Περιφέρεια, ούτε στην ΕΠΣΕ, ούτε στον Τραπεζικό Λογαριασμό, ούτε πουθενά. Φυσικά τώρα έχουν "χαθεί" (!!!!!) και βιβλία της ομάδας και αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει την παραμικρή κίνηση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει λύση μόνο αν ακολουθηθεί από σήμερα συγκεκριμένη διαδικασία κι εφόσον ζητηθεί επίσημα έλεγχος των πάντων και να έρθουν στο φως όλα.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι δύσκολα τα πράγματα και αυτοί που θέλουν την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να χαθούν τα δικά τους ίχνη είναι πολλοί και πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό δεν πρέπει να γίνει κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους κλείσουμε τον δρόμο. Ο κ. Λαθουράς ενώ ξέρει πως δεν είναι πρόεδρος, επιμένει να χαρακτηρίζει ανθρώπους και να ακολουθεί αυτό που θέλει ο κ. Μορίδης. Από την μία μέρα στην άλλη και από την μία εβδομάδα στην επόμενη. Έλεγε πως αν δεν πλήρωνε ο κ. Μορίδης, θα πλήρωνε ο ίδιος, θα αναλάμβανε ο ίδιος και άλλα τέτοια. τίποτα από αυτά δεν έγινε και πλέον τίποτα δεν μπορεί να γίνει.  Αργότερα περισσότερα γι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Φυσικά και η ΕΠΣΕ έχει διοικητικό συμβούλιο, φυσικά και έχει την ευθύνη για τα πρωταθλήματα, το κύπελλο και για τα σωματεία, αλλά δεν βλέπουμε να ισχύει, αυτό που λέμε πλήρη νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια και άλλα τέτοια σχετικά. Ίσως εμείς να μην ξέρουμε τι γράφουμε, ίσως να μας κατηγορήσουν για πολλά, αλλά στο τέλος θα κριθούμε όλοι και τότε θα δούμε αν έχουμε άδικο εμείς.

- Αρχίζουν τα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο αν ο καιρός το επιτρέψει και οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους μετ΄ εμποδίων, αφού η κακοκαιρία και οι γιορτές δεν βοήθησαν τους προπονητές, Είναι συνήθεια μετά τις διακοπές Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς να έχουμε εκπλήξεις, αφού τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες προσθέτουν κιλά στους ποδοσφαιριστές....

-  Ο Γκέρσι Τόρα πήρε μεταγραφή για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και αποτελεί παρελθόν από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Αναμενόμενο ήταν αυτό, αφού δεν μπόρεσε "να δέσει" στην ομάδα του Αλιβερίου. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ είχε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει πριν κλείσει η περίοδος μεταγραφών που ήταν μέχρι τέλος Οκτωβρίου, αλλά τότε υπήρχαν εμπόδια, τα οποία προφανώς τώρα ξεπεράστηκαν.