Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαλκίδα, 29-12-2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς σοβαρά προβλήματα εξελίσσεται για την Π.Ε. Εύβοιας το πρώτο 24ωρο της επέλασης της κακοκαιρίας «Ζηνοβία». Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις χιονοπτώσεις σε πολλά σημεία του Νομού μας, το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο  παραμένει ανοικτό, με την επιχείρηση περισσότερων από 40 μηχανημάτων έργου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο η προσβασιμότητα και...
. η ασφάλεια.
Τα καιρικά φαινόμενα δεν αναμένεται να υποχωρήσουν σύντομα, επομένως ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Εύβοιας παραμένει σε εγρήγορση και συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά τις μετακινήσεις τους.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, χρήση  αντιολισθητικών αλυσίδων στα διερχόμενα οχήματα στα τμήματα:
Ψαχνά - Προκόπι
Στενή - Στρόπωνες
Αγ. Άννα - Παππάδες
καθώς και στο ορεινό κύκλωμα Ιστιαίας (Μηλιές - Κοκκινομηλιά - Μονοκαρυά – Κερασιά - Κρυονερίτης). 
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000.