Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

.....σουτάκια

- Φεύγει ο παλιός ο χρόνος και όλοι ελπίζουν ο νέος να είναι καλύτερος. Στα θέματα της πολιτικής και της κυβέρνησης όλα θα πάνε καλύτερα, αφού οι μπαχαλάκηδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι πλέον κυβέρνηση και χειρότερα δεν θα ξαναζήσουμε. Στην αυτοδιοίκηση επίσης όλα θα είναι ....
καλύτερα και θα περιμένουμε να δούμε αν θα πάμε καλύτερα κι στα ποδοσφαιρικά.

- Το πρώτο είναι να καταφέρει να παραμείνει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στην Γ΄ Εθνική και φυσικά αν αυτό επιτευχθεί να έμαθε αφού έπαθε ο κ. Βαγιάννης και να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πλέον στα διοικητικά, αφού όλα δείχνουν πως ο κ. Βαγιάννης, έγινε μια αγκαλιά με πρώην και μάλλον δεν είναι στην αγκαλιά αυτοί με τους οποίους ξεκίνησε να κάνει το νέο ξεκίνημα με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.

- Το δεύτερο και σημαντικό είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να βρει τον τρόπο και αντί να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ να βρεθεί σε επαγγελματική κατηγορία. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική η ομάδα που θ κατακτήσει την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι η μόνη ομάδα αυτή την στιγμή η οποία μπορεί να τα καταφέρει, αφού ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του έχουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις.

- Το τρίτο σημαντικό είναι στα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και πρέπει να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά και να μην επιστρέψουν ποτέ σε μια εποχή με ροζ ιστορίες και διοικητικά παρατράγουδα. Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Χαλκίδας οι οποίες συμμετέχουν στην Γ΄ Εθνική Γυναικών να έχουν μια καλή πορεία και η μία από τις δύο να ανέβει στην Β΄ Εθνική.