Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Χρόνια σας πολλά και αρχίστε να κουνάτε το μαντήλι στο 2019, το οποίο όπως ξαναγράψαμε έφερε πολλά καλά. Δήμαρχο, Περιφερειάρχη, Πρωθυπουργό.....
και το κυριότερο, Μορίδη και Λαθουρά. 

- Μεταξύ Λαθουρά και Μορίδη θα ξεσπάσει πόλεμος, αφού ο ένας θα ρίχνει ευθύνες στον άλλον, για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν και σήμερα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πιστεύουμε πως ο πόλεμος αυτός θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλους όσους ήξεραν και δεν μιλούσαν.

- Στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας δεν έβαλαν την υπογραφή τους στις κουτοπονηριές "των εκτελεστικών και των Διοικητικών" αν και "ο πρόεδρος" προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή. Πάντως οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης δεν έδινε τα βιβλία, αλλά μετά από καβγάδες τα έδωσε και αυτά έκαναν φτερά!!!!

- Σήμερα ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΡΤΑΚΗ  να περιμένει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Κάποιοι λένε πως οι άνθρωποι της  ΑΡΤΑΚΗΣ περισσότερο θα έχουν το μυαλό τους στον Σταματάκο και λιγότερο σε οτιδήποτε άλλο. Το κουφό θα είναι να μην διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας εξ αιτίας της κακοκαιρίας και τότε θα δούμε τι θα γίνει, αφού ο Σταματάκος "πρώτα εκτελεί και μετά πυροβολεί"!!!!

- Την καλημέρα μας στην ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ευχόμαστε να καταφέρει να παραμείνει στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ των γυναικών, αν και ο στόχος ήταν άλλος. Τώρα η ομάδα τα έχει όλα και πιστεύουμε πως θα βρει τον τρόπο ν΄ αποφύγει και τον υποβιβασμό και τις κακοτοπιές. Δεν υποτιμάμε την προσπάθεια κανενός, αλλά δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια.