Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, ο καθένας λέει και γράφει την άποψή του και είναι σεβαστή. Ας μην κρυβόμαστε όμως πίσω από αυτούς που αγαπάνε περισσότερο ή λιγότερο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, περισσότερο ή λιγότερο τους ποδοσφαιριστές κλπ.
Διαβάσαμε τον αγαπητό κύριο Αβερκιάδη ο οποίος είπε πως καλά κάνουν οι ποδοσφαιριστές και απέχουν, καλά κάνουν και δεν θα κατέβουν το Σάββατο ν΄ αγωνισθούν αφού ....
δεν έχουν πληρωθεί!!!!
Κύριε Αβερκιάδη η ποδοσφαιριστές έχουν δίκιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αυτοί που θα καταδικάσουν με την αποχή τους την ομάδα.
Είσθε και υπεύθυνος τύπου σε αθλητικό σωματείο και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λέτε τι να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα σας θυμίσουμε πως δεν κάνατε κάτι ανάλογο στο παρελθόν όταν ήσασταν στο γραφείο τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριε Αβερκιάδη το αμαρτωλό παρελθόν του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ξεκίνησε επί Μορίδη ή Λαθουρά. Ξεκίνησε πολύ πριν και αυτά θα γίνουν γνωστά σε όλους και φυσικά για όλα θα δώσουν λύσεις  και απαντήσεις οι αρμόδιοι.
Τώρα για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ομάδα πρέπει να μείνει ζωντανή και θα μείνει σε πείσμα αυτών που θέλουν την διάλυσή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Άλλοι θέλουν να κρύψουν ίχνη, άλλοι θέλουν το στάδιο, άλλοι θέλουν ποδοσφαιριστές, άλλοι θέλουν να χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως οι ίδιοι θέλουν.
Θα περιμένουμε την στάση των ποδοσφαιριστών και πιστεύουμε πως δεν θα σταθούν αυτοί οι αιτία για να έχουν δικαιολογίες άλλοι.
Τα παιδιά και ο προπονητής τους έχουν δίκιο και θα βρεθεί λύση.
Η όποια υπογραφή του οποιουδήποτε σε όποια πράξη μεταβολής στοιχείων που έχουν σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα έχει καμία ισχύ και θα είναι ποινικά κολάσιμη.
Η ΕΠΣΕ και κάθε αρχή δεν μπορεί να κλείσει μάτια και αυτιά .