Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή χρονιά. Το 2020 να χαρίζει σε όλους υγεία και να μας βοηθήσει ώστε ν΄ αγαπήσουμε περισσότερο τους συνανθρώπους μας. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους αυτές τις Άγιες Μέρες ήταν δίπλα μας και να τους πούμε πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

- Σήμερα εκτός από το "Καλημέρα" δεν θα έχουμε άλλη ανάρτηση, εκτός ....
κι αν προκύψει κάτι σημαντικό.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να πρυτανεύσει  η λογική και κανείς να μην σφραγίσει την καταστροφή αυτής της ομάδας. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή την στιγμή είναι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής κι κανείς άλλος. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί αυτά που συνέβησαν γνώριζαν όλοι πως θα συμβούν και απλά ήθελαν να διαλύσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για λόγους που ξέρουν. Ο κ. Μορίδης δεν παρέλαβε το χάος. Αυτοί που τον έφεραν δημιούργησαν το χάος. Αυτά στην ώρα τους. Τώρα προέχει η ομάδα.

- Εμείς κάνουμε έκκληση στους ποδοσφαιριστές και στον κύριο Τοκπασίδη τον προπονητή τους. Κύριοι έχετε δίκιο. Εμείς πιστεύουμε πως το Σάββατο θα φορέσετε την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα είσθε στον αγώνα της ομάδας με τον ΗΡΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.  Θα είσθε όμως μόνο εσείς και ο προπονητής σας και 2 - 3 ακόμη που ήταν δίπλα σας και πριν.  Από αύριο θα πρέπει να ξέρετε πως δεν υπάρχει ΔΣ για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα πρέπει όσοι παρίσταναν τους διοικούντες και τους εκτελεστικούς να παραδώσουν στον πρόεδρο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης τα βιβλία, τις σφραγίδες κι ότι άλλο έχουν στα χέρια τους και ανήκει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Δεν ισχύει καμία απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, αφού αυτή δεν κατατέθηκε επίσημα στο αρμόδιο γραφείο της Αντιπεριφέρειας και φυσικά ούτε στην ΕΠΣΕ. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε πράξη του οποιουδήποτε στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι παράνομη  και δεν μπορεί να περάσει ούτε από την ΕΠΣΕ ούτε από την ΕΠΟ. 

- Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν είναι συγκεκριμένες και πρέπει να γίνουν γρήγορα ώστε η ομάδα να λειτουργήσει και να μπορεί να έχει κάποιος δικαίωμα υπογραφής σε οποιαδήποτε μεταβολή στοιχείων. Προσοχή κυρίες και κύριοι, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει.

- Αγαπητέ Παναγιώτη, κύριε Τοκπασίδη μαζί με τα παιδιά κρατήστε όρθιο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φροντίστε το αγωνιστικό κομμάτι. Κλείστε τις πόρτες σε όλους. Κανείς στ΄ αποδυτήρια και κανείς να μην εκπροσωπεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Μέχρι την Παρασκευή αν "εκτελεστικοί και διοικητικοί" δεν επιστρέψουν αυτά που παράνομα κατέχουν, θα κριθούν από την δικαιοσύνη. Εσάς δεν σας αφορά. Ο καθένας που απειλεί ποδοσφαιριστές και προπονητές, φαίνεται πως έχει άγνοια κανόνων και νόμων και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Μέσα σε 15 μέρες μπορεί να υπάρξει νόμιμη διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς για όποιον θέλει να προσφέρει, αλλά όχι μέσα από σκοτεινούς διαδρόμους. Αγαπητέ Παναγιώτη, αγαπητοί ποδοσφαιριστές, είναι μονόδρομος η πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί και δυστυχώς στην Εύβοια, ακόμη και αρμόδιες υπηρεσίες λειτουργούν κατά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ενώ για άλλες ομάδες κλείνουν τα μάτια. Και αυτό πάει στην δικαιοσύνη και εκεί θα λυθεί.

- Συγνώμη που τέτοια μέρα γράφουμε τέτοια θέματα, αλλά αγανακτήσαμε με το Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε με το όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Καλή Χρονιά.