Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Με το καλό να πούμε όλοι ένα γεια στο 2019 και να υποδεχθούμε το 2020. Πάει λοιπόν ένας ακόμη χρόνος και φαίνεται πως θέλησε να μας αποχαιρετήσει με ακραία καιρικά φαινόμενα. Πολύ νερό έπεσε στην Εύβοια, αφού φτάσαμε στο σημείο να έχουμε τα μάτια μας στον ΛΗΛΑ ποταμό γιατί το ύψος του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα. Σαν ....
να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχει και η διακοπή ρεύματος σε περιοχές όπου υπάρχουν και τ΄ αντλιοστάσια της ύδρευσης και καταλήγουμε στο πολλές περιοχές να μην έχουν και νερό.

- Φυσικά έχουμε και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον οποίο δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι ασέλγησαν, όχι μόνο σήμερα, αλλά εδώ και χρόνια. Δεν είναι η ώρα για ευθύνες και πολύ μπλα μπλα. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχει το χάος πλέον και όλα θα εξαρτηθούν από την στάση των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Χθες μιλήσαμε με τον κύριο Λαθουρά, του είπαμε αλήθειες και πιστεύουμε πως κατάλαβε. Δεν θα κάνουμε αναλυτική αναφορά στον διάλογο που είχαμε, αλλά ο ίδιος πιστεύει πως σήμερα θα πάει να φέρει στην Χαλκίδα τον κύριο Μορίδη, ο οποίος του ζήτησε να πάει στην Αθήνα για να τον πάρει και να τον φέρει στην Χαλκίδα και να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές!!!! Κύριε Λαθουρά, μια μέρα είναι αυτή και θα περάσει, όπως θα περάσει και μία ακόμη δικαιολογία που θα βρει ο κύριος Μορίδης για να μην έρθει στην Χαλκίδα.

- Ας καταλάβουν ΟΛΟΙ πως μόνο μια λύση υπάρχει και πρέπει να τελειώνει το θέμα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι από καιρό ακυβέρνητο καράβι και αρμόδιοι για να βρούνε ενόχους δεν είναι ούτε οι φίλαθλοι, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε κανείς. Το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει εκεί που πρέπει για τις ασέλγειες σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Δυστυχώς αυτό το θέμα, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το βάλουν κάτω από το χαλί δεν θα τα καταφέρουν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα και με οποιονδήποτε τρόπο να παραμείνει στην κατηγορία.  Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας μεταγραφών και όποιοι από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 θελήσουν να βοηθήσουν ώστε να μείνει όρθια η ομάδα, θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, χωρίς κραυγές, μαγκιές και διάφορα τέτοια και να δεσμευτούν για το αύριο της ομάδας και κυρίως πως θα την τρέξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

- Δεν θα γράψουμε τίποτα περισσότερο και καλούμε τον κύριο Λαθουρά να το πάρει κι αυτός αλλιώς αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει. Δεν περισσεύει κανείς και ιδιαίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για απομάκρυνση προπονητή και ποδοσφαιριστών. Θα βρεθεί λύση, αρκεί ΟΛΟΙ  ν΄ αφήσουμε στην άκρη το ΕΓΩ και να βάλουμε πλάτη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε όποιον αποφασίσει να βοηθήσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε πίσω στο να βρεθούν αυτοί που ασέλγησαν στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Λυπούμαστε γιατί θα στεναχωρηθούν και κάποιοι οι οποίοι είναι γνωστοί, αλλά δυστυχώς τα ονόματά τους, είναι μπλεγμένα στην ιστορία αυτή.

- Μακάρι σήμερα ο κύριος Λαθουράς να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και στην επιστροφή, να έχει δίπλα του τον κύριο Μορίδη, αλλά και τα χρήματα τα οποία πάντως δεν είχαν ακολουθήσει την πορεία που ακολουθούν συνήθως τα εμβάσματα. Ο κύριος Μορίδης πληρώνει για το ΕΓΩ του, αφού είχε τα χρήματα όπως έλεγε, αλλά είναι πλέον φανερό πως δεν έλεγε αλήθεια.