Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μία και καμία απέμειναν για να κάνουν αυτό που πρέπει, "διοικητικοί και εκτελεστικοί" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 θα πρέπει να πληρώσουν τα χρωστούμενα προς ποδοσφαιριστές και προπονητές με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν μιλάμε για τον ένα μήνα, αλλά για το σύνολο του ποσού των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Ας είναι σε μετρητά ο ένας μήνας και τα υπόλοιπα υπάρχει τρόπος ώστε να.... μην είναι στο μιλητό, αλλά εγγυημένα.
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στην ομάδα και ο προπονητής τους, αξίζουν πολλά σε σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα συνεχίσουν να υπηρετούν την ομάδα. Όλοι ν φύγουν, αυτοί θα μείνουν και θα οδηγήσουν εκεί που πρέπει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αύριο Τοκπασίδης και ποδοσφαιριστές πρέπει ν΄ αρχίσουν προπονήσεις γιατί έχουν έναν ποδοσφαιρικό Γολγοθά μπροστά τους και δεν πρέπει να χαλάσουν την εικόνα που οι ίδιοι κατάφεραν να έχουν οι ίδιοι.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός. Δεν μπορούμε όμως να ανεχόμαστε να εξαφανίζουν κάποιοι την ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, που είναι το βιβλίο μελών, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε να κλείνουν λογαριασμοί για να μην φαίνονται οι διαδρομές χρήματος κααι άλλα τέτοια.
Αυτοί οι οποίοι λένε πως πρέπει να μην λέμε τίποτα γιατί κινδυνεύει η ομάδα ή δεν ξέρουν ή κάτι φοβούνται.
Τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα όλα στο φως με ονόματα και διευθύνσεις.
Όποιος δεν χρησιμοποίησε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Να είναι όλες και όλοι έτοιμοι με παραστατικά να αποδείξουν πως δεν συμμετείχαν σε κανένα πάρτι και σε κανένα ξεπούλημα.