Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να είσθε καλά και να είσθε ψύχραιμοι. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά θ΄ ακούει και την άλλη άποψη. Δηλώνουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει διοίκηση η οποία να έχει την υπογραφή και την σφραγίδα του αρμόδιου γραφείου της Περιφέρειας και φυσικά αυτό το χαρτί με τα ονόματα των διοικούντων....
δεν πήγε ποτέ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Όποιος λέει το αντίθετο ας δώσει στην δημοσιότητα το χαρτί με υπογραφές και σφραγίδες. Όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή.

- Εμείς δεν πιστεύουμε πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους. Για να μην κάνουν κακό στον εαυτό τους, αλλά και στην ομάδα, πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο με τον προπονητή τους και να απαιτήσουν να ξεκινήσουν την Τρίτη οι διαδικασίες ώστε και να μην χαθεί η μεταγραφική περίοδος και να δούμε αν βρεθεί κάποια οικονομική λύση για να συνεχίσουν στην ομάδα.

- Έχουμε εξαντλήσει το θέμα της διαιτησίας στην Εύβοια και δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι στα θέλω κάποιων  παραγόντων οι οποίοι έχουν ασυλία και οι οποίοι έχουν τον τρόπο τους, "να τιμωρούν" διαιτητές όταν αυτοί κάνουν σωστά την δουλειά τους, αλλά δεν τους κάνουν χάρες. Γι΄ αυτό πλέον μιλούν τα γεγονότα και αυτά δεν θα τα ξεπεράσει κανείς. Το φρόνιμο θα ήταν οι της ΕΠΣΕ να βγούνε φανερά και να δηλώσουν πως οι διαιτητές θα πρέπει να σκύβουν το κεφάλι και να μην ακουμπάνε κάποιους παράγοντες!!!! 

- Ματσάρα αύριο στα Φύλλα όπου ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο ΚΑΡΥΣΤΟ η οποία φαίνεται πως δεν θέλει με τίποτα να χάσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία και συνεχίζει την ενίσχυσή της με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο γηπεδούχος ΜΙΑΟΥΛΗΣ έχει 35 βαθμούς και η ΚΑΡΥΣΤΟΣ 37, αλλά τους ακολουθούν με 31 βαθμούς το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και η ΠΑΡΑΛΙΑ.. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά πιστεύουμε πως αυτός ο αγώνας θέλει πολύ προσοχή από όλους.

- Δεν έχουμε καμία διάθεση και δεν είμαστε και υποχρεωμένοι να δίνουμε εξηγήσεις σε ανθρώπους οι οποίοι δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό και έχουν ως άθλημα την ρουφιανιά και την κωλοτούμπα. Καλά θα κάνουν να μην μας τηλεφωνούν, γιατί δεν θέλουμε καμιά συζήτηση μαζί τους. Όταν βρισκόμαστε τυχαία κάπου, θα λέμε μια καλημέρα και αυτό είναι όλο. Στα δύσκολα, να μην μας ενοχλήσουν και πρέπει ν΄ απευθυνθούν στους κολλητούς τους.