Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

...φαπούλες

- Ο δήμος Χαλκιδέων με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα, είναι δεδομένο πως θα γίνει ένας νοικοκυρεμένος δήμος και η Δημοτική Αρχή θα αντιμετωπίζει με σεβασμό τους δημότες και θα λύνει προβλήματα της καθημερινότητας.  Οι συνεργάτες της Δημάρχου δείχνουν αποφασισμένοι και είναι δίπλα στους ....
δημότες. Φυσικά ο Δήμος έχει και ανοιχτά θέματα, όπως αυτό της Δημοτικής Αγοράς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτά να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την καθημερινότητα.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του και θα πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια σειρά, ώστε και το κομμάτι του αθλητισμού να πάρει αυτό που του αξίζει, σε όλα τα επίπεδα. Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη θα πρέπει να φροντίσει ώστε κάποια πράγματα ν΄ αλλάξουν γιατί μόνο έτσι θα φανεί πως κάτι πάει προς το καλύτερο. 

- Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δεν έχει το αλάθητο, αλλά δεν είναι και αυτό που κάποιοι προσπαθούν να μας περάσουν ως μήνυμα. Ο καθένας θέλει να φροντίζει την τσέπη του, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει όπως χαρακτηρίζει τον Περιφερειάρχη και συνεργάτες του.  Λαμόγιο ο Φάνης θα γίνει όταν υποκύψει στις πιέσεις αυτών και χρησιμοποιήσει χρήματα των δημοτών για να τα ρίξει στις τσέπες των υβριστών.